ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Ο Γκεριέρ ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τις πολλές απουσίες: «Στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα έχουμε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Με χιαστούς είναι οι Ντουρμισάι και Ευτυχίδης. Νάνι, Σάλι και Ιωάννου κάνουν αγώνα δρόμου με τους Σάλι και Ιωάννου να είναι σε θέση να παίξουν ως αλλαγή. Επίσης είναι εκτός Πεχλιβάνης και Μουκτάρης. Στην διάθεση μας θα είναι ο Πέτρος Γιακουμάκης που έχει εγγραφεί στην ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Ευτυχίδη: «Ο Ευτυχίδης μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και μετά από δέκα λεπτά έπαθε χιαστούς. Είναι στενάχωρο γιατί φέτος ξεκίνησε πολύ καλά, είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες μας και πλέον θα τον περιμένουμε την νέα σεζόν».

Για τον τραυματισμό Ντουρμισάι: «Είναι αποκόλληση χιαστών για τον Ντουρμισάι. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας στον τρίτο γύρο».

Για το αν είναι έτοιμος ο Γιακουμάκης: «Ο Γιακουμάκης προπονείται κανονικά και εναπόκειται στον προπονητή αν θα παίξει με Απόλλωνα».

Για την περίπτωση Γκεριέρ: «Ο Γκεριέρ ζήτησε να φύγει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, έκανε αίτημα στην ομάδα για να αποχωρήσει. Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το τέλος της περιόδου και τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί το αίτημα του και θα βγουν ανακοινώσεις».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις αλλά και την εγγραφή άνεργων παικτών: «Υπάρχει η δυνατότητα να εγγράψουμε άνεργους παίκτες. Έγιναν επαφές με την ΚΟΠ και πήραμε την έγκριση να προχωρήσουμε σε εγγραφή άνεργων παικτών. Είμαστε επίσης κοντά στην τέταρτη μας μεταγραφή και μέχρι την Παρασκευή ευελπιστούμε να έχουμε ανακοίνωση. Είναι παίκτης στην μεσαία γραμμή, έπαιζε σε πρωτάθλημα της Ευρώπης και είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Πριν τις 31 Ιανουαρίου πιστεύουμε θα έχουμε την εγγραφή ακόμα δύο άνεργων ποδοσφαιριστών και αυτό έγινε με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Οι κινήσεις είναι στην μεσαία γραμμή και στα μπακ μετά την περίπτωση Γκεριέρ».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών: «Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς ξεκίνησαν από την προετοιμασία και κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Για τον στόχο στον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ο Μάκης Σεργίδης θα έχει 13 με 14 παίκτες στην διάθεση του. Ο Κορομά θα παίξει με Απόλωνα και θα λείψει με την ΕΝΠ. Θα πάμε στην Λεμεσό για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος με όλο τον σεβασμό στον Απόλλωνα».

«Τέλος θα ήθελα να στείλω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Όξινου που το βράδι της Δευτέρας έχασε την ζωή του σε τροχαίο. Ήταν ένα δικό μας παιδί».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση