ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Μέχρι την Παρασκευή η απάντηση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Ολυμπιακού

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την ομάδα της Λευκωσίας να ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση. Παράλληλα η ομάδα της Λευκωσίας με χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρθηκε σε πρόβλημα ρευστότητας που προκύπτει απ’ το γεγονός πως η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων δεν έχει εγκρίνει εδώ και δέκα σχεδόν μέρες της συμφωνία με τον νέο κύριο χορηγό της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πάρης Φωκαΐδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα με τον κύριο χορηγό: «Είχε προκύψει το θέμα όταν στις 20 Ιουνίου είχαμε αποτεθεί στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Μετά τις ενέργειες και τα διαβήματα που προβήκαμε χθες υπήρχε απάντηση απ’ την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει απάντηση. Δεν υπήρχε κάποια δικαιολογία για την καθυστέρηση και ελπίζουμε πως το θέμα θα τελειώσει θετικά μέχρι αύριο».

Για τα οικονομικά του σωματείου: «Είμαστε ένα υγιέστατο σωματείο. Δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν υπάρχουν οφειλές. Είναι αρχή της ομάδας να εκπέμπει υγεία και να μην υπάρχουν καθόλου οφειλές. Είναι γι’ αυτό που υπήρχε ο εκνευρισμός καθώς είναι ένα απ’ τα σημαντικά κονδύλια που λαμβάνει η κάθε ομάδα».

Για τα τηλεοπτικά: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως και σε εκείνο το πεδίο οποιαδήποτε αμφιβολία και οποιοδήποτε ερώτημα έχουμε θέση θα απαντηθεί. Θέλουμε ισονομία, να υπάρχει διαφάνεια και λογική στον τρόπο διαχείρισης. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα λυθεί και το θέμα αυτό».

Για την αύξηση των ξένων: «Δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμα στο θέμα αυτό, αλλά το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός στηρίζει διαχρονικά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι κάτι όμως που θα εξετάσουμε και στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούμε. Πρέπει ασφαλώς να δούμε και το υπόβαθρο. Γιατί προτείνουν κάποιες ομάδες αυτό».

Για τον Τσέτκοβιτς: «Με τον ποδοσφαιριστή γίνονταν επαφές εδώ και εβδομάδες. Υπήρχε ένα προσύμφωνο με την ομάδα, ήρθε στην Κύπρο και προπονήθηκε με την ομάδα, αποφάσισε όμως να ταξιδέψει πίσω στην Ελβετία».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Άμεση ανάγκη υπάρχει για τη θέση του στόπερ. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε άλλες θέσεις θα γίνει κίνηση. Να δώσω το παράδειγμα του Σαρφό ο οποίος ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2020».

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα επιστρέφει αύριο απ’ την Κακοπετριά και μεθαύριο θα έχουμε φιλικό με την ΠΑΕΕΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την προετοιμασία και προχωρούμε πολύ δυνατά για την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση