ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαΐδης: «Άδικη η κριτική για τα 20 ευρώ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Ολυμπιακού

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «μαυροπρασίνων» Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Έχουμε το παιχνίδι 3 Οκτωβρίου με την Καρμιώτισσα. Προσδοκούμε σε βαθμολογικό κέρδος στον επόμενο μας αγώνα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Έχουμε πλήρη αντίληψη των δεδομένων και ο μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το κακό ξεκίνημα: «Πρέπει το συντομότερο να αρχίσει η βαθμολογική συγκομιδή. Χρειάζεται δουλειά από όλους. Υπάρχει το υλικό και είμαστε αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμό».

Αν έγινε κίνηση για τον δανεισμό του Σικόρσκι: «Επισήμως δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι. Αν υπάρξει κάποια μεταγραφής της τελευταίας στιγμής θα ενημερώσουμε».

Αν θα υπάρξει κίνηση με απόκτηση παίκτη με δανεισμό: «Εάν υπάρχει μια καλή περίπτωση σίγουρα δεν την αποκλείουμε. Στο παρόν στάδιο δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να αναφέρουμε».

Για την κοστολόγηση των εισιτηρίων στα 20 ευρώ: «Με λύπη βλέπουμε ότι η συζήτηση γίνεται μόνο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι η μόνη ομάδα που χρεώνει 20 ευρώ το εισιτήριο στο ΓΣΠ. Νομίζω ότι είναι άδικη η κριτική για τον Ολυμπιακό. Δίνουμε καθημερινά οικονομικό αγώνα επιβίωσης. Κατά κανόνα ο Ολυμπιακός είναι με οικονομική ζημιά που χρησιμοποιεί το ΓΣΠ».

Για το αίτημα ομάδων για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τη διαιτησία: «Όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Υπάρχει θέμα διαιτησίας στην Κύπρο. Θα πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί κάτω να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θεωρούμε ότι μπορούν να γίνουν πολλά για να βελτιωθούν τα πράγματα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση