ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επ. Δεοντολογίας: «Μίλησε ο Τορναρίτης, θα κληθεί ο Χριστοδούλου»

Ανακοίνωση απ' την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημέρωσε πως οι κ.κ. Τορναρίτης και Μαυρομμάτης ανέπτυξαν τις απόψεις τους στην Επιτροπή ενώ ο Κώστας Χριστοδούλου δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Την ερχόμενη Πέμπτη η επιτροπή θα τοποθετηθεί για το όλο θέμα ενώ θα καλέσει ξανά τον κ. Χριστοδούλου αφού πλέον θα ακολουθηθούν οι πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Αναλυτικά:

«Κατά την ψεσινή συνεδρία της, η Επιτροπή ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, με τις δηλώσεις που είχαν κάμει οι κ.κ. Χρ. Τορναρίτης και Κ. Χριστοδούλου για διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά τους αγώνες των ομάδων τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική. Μετά από πρόσκληση, παρέστησαν οι κ.κ. Χριστόφορος Τορναρίτης, Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος Ολυμπιακού Λευκωσίας και Αλέξης Μαυρομμάτης, Πρόεδρος του εν λόγω Σωματείου. Παρόμοια πρόσκληση είχε γίνει και στον Πρόεδρο της Δόξας Κατωκοπιάς, κ. Κώστα Χριστοδούλου ο οποίος όμως, δεν ανταποκρίθηκε.

Οι κ.κ. Τορναρίτης και Μαυρομμάτης, ανέπτυξαν τις απόψεις τους και η Επιτροπή, αφού εξετάσει το όλο θέμα, θα τοποθετηθεί επ ́αυτού κατά την επόμενη Συνεδρία της, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη, 14 Απριλίου, 2022 στις 4 μ.μ. Αναφορικά με τον κ. Χριστοδούλου, αυτός θα κληθεί να είναι παρών αφού πλέον θα ακολουθηθούν οι πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Η Επιτροπή αποφάσισε όπως, δεν γίνουν οποιεσδήποτε δηλώσεις αναφορικά με το περιεχόμενο της ψεσινής Συνεδρίας, ενώ σχετική Ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την επόμενη Συνεδρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση