ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βούρκωσε ο Σεραφείμ: «Οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν»

Συγκινημένος, έκανε λόγο για απόδοση δικαιοσύνης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού, ο οποίος για ένα διάστημα ήταν και προπονητής, Κώστας Σεραφείμ, συγκινημένος και με βουρκωμένα μάτια μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τη νίκη με 1-0, τόνισε πως αποδόθηκε δικαιοσύνη.

«Είναι μια μεγάλης στιγμή για τον Ολυμπιακό, είχα πει όταν απορρίφθηκε το αίτημά μας για να παίξουμε Δευτέρα ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Είμαστε πλέον άνευ έγνοιας από σήμερα και οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αξίζαμε να είμαστε στην εξάδα, ανταμείφτηκαν οι κόποι μας και αποδόθηκε δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των μαυροπράσινων:

«Τέλος καλό, όλα καλά. Είχαμε πει και πριν το παιχνίδι ότι ήταν τελικός κι αποδείχτηκε στο τέλος της ημέρας ότι παίξαμε σαν να ήταν τελικός, κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Καρδιοχτυπήσαμε, στο τέλος είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε πιο γρήγορα, είχε κάποιες προϋποθέσεις η ΑΕΚ, τέλος καλό όλα καλά.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση σε όλους μας γιατί οι κόποι ευοδώθηκαν και καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είχα πει πριν τρεις μέρες όταν απορρίφθηκε το αίτημα να παίξουμε τη Δευτέρα για να παίξουμε την ίδια ώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Εμείς είμαστε τώρα άνευ εύγνοιας, ό,τι θέλουν ας κάνουν τώρα οι υπόλοιπες ομάδες. Με περισσότερη ηρεμία μπορούμε να δούμε και τον θεσμό του κυπέλλου και τα επόμενα παιχνίδια ξεχωριστά. Συγκαταλεγόμαστε αυτή τη στιγμή στις έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου και το αποδείξαμε στη σεζόν ότι αξίζαμε να είμαστε στην εξάδα και θεωρώ ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη.

Η επιτυχία είναι σε όλους, στον κ. Τορναρίτη, στους προπονητές, στους ποδοσφιαριστές, αλλά χωρίς τον προγραμματισμό του καλοκαιριού με τον κ. Πετράκη και τον κ. Τορναρίτη πιθανόν τίποτα να μην πήγαινε σωστά αν γινόταν λάθος, θεωρώ πως η επιτυχία ανήκει σε όλους. Παρά τα πολλά προβλήματα και τις αλλαγές προπονητών, στο τέλος η ποιότητα της ομάδας μάς έφερε σε αυτή τη θέση, να πανηγυρίζουμε την εξάδα και να είμαστε στο κύπελλο.

Χωρίς τι συμβολή του κ. Τορναρίτη σε διάφορους τομείς πιθανόν τίποτα να μην λειτουργούσε σωστά, δικαιούμαστε να πανηγυρίζουμε, δικαιούνται οι παίκτες να νιώθουν περήφανοι, θα πάρουν το πριμ τους, θα ξεκουραστούν μια-δυο μέρες κι από Δευτέρας δουλειά για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ που θα είναι με τον πρωτοπόρο όποιος κι αν είναι στο Μακάρειο. Να συνεχίσουμε δουλειά, να δείχνουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε μέχρι στιγμής και να προχωρήσουμε στο κύπελλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση