ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι, ενώ όλη η Κύπρος είδε πως ήταν»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Έντονα παράπονα από τον Ολυμπιακό για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον αγώνα με τον Εθνικό.

Ο έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας Κούλλης Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για την φάση του πέναλτι στο 79': «Είναι γεγονός πως παρά τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας, αυτή η απόφαση ήταν κομβική για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Όλος ο κόσμος είδε πως ήταν καταφανέστατο πέναλτι και το VAR είπε στον διαιτητή να πάει να δει την φάση. Άρα αυτό σημαίνει πως διαιτητής και VAR είχαν αντίθετη άποψη. Αυτό είναι το παράπονο που εκφράζουμε. Ήταν πέναλτι, διότι ο παίκτης του Εθνικού απέκρουσε την μπάλα με το χέρι. Δεν μίλησε κανένας με τον διαιτητή από μας. Αν δεν ήταν τόσο καταφανής η παράβαση, δεν θα μιλούσαμε σήμερα. Δεν είναι μόνο αδικία για μας, αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει. Αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι, αν και η υπόλοιπη Κύπρος είδε πως ήταν πέναλτι. Μακάρι να είναι ανθρώπινο λάθος».

Για τη συνέχεια: «Αν ο Ολυμπιακός βγάλει στο γήπεδο τις ικανότητες και το ταλέντο του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανένα. Πιθανόν να επιστρέψει ο Μανρίκε στην αποστολή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση