ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ο Σεραφείμ για το σίριαλ Ζαχαρίου, το ποσοστό της Πάφου και τον αντικαταστάτη

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Παναγιώτη Ζαχαρίου στην Ομόνοια:

«Ήταν ένα σίριαλ που κράτησε από τα πέρσι και τελικά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε χθες. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη καλή επιτυχία και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης γιατί προκύπτει κενό. Σίγουρα, δεν θα κάνουμε μία μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Θέλουμε να φέρουμε μία ποιοτική λύση».

Ο Ζαχαρίου είναι ακόμη ένας παίκτης που πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό: «Πέραν από τον Παναγιώτη, από τον Ολυμπιακό πουλήθηκε επίσης στην Ομόνοια ο Ψάλτης. Επίσης, ο Στέλιος Ανδρέου, μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας έπαιξε στην Εθνική και μετά πήρε μεταγραφή για την Σαρλεουά. Ενώ, ο Σωτηρίου πήγε σαν ελεύθερος στην ΑΕΛ, αλλά μέσα από τον Ολυμπιακό βελτιώθηκε και έφτασε πιο ψηλά. Οπόταν, είμαστε μία ομάδα που δίνουμε ευκαιρίες στους Κύπριους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα φέρουμε άλλους, να τους δώσουμε την ευκαιρίες και είναι στα πόδια τους να τις εκμεταλλευτούν».

Για το οικονομικό όφελος της μεταγραφής: «Ήταν μία περίπτωση που χειρίστηκε ο Χριστόφορος Τορναρίτης και για να ολοκληρωθεί σημαίνει ότι ικανοποιήθηκε το σωματείο μας».

Για το ποσοστό μεταπώλησης της Πάφου: «Όταν ήρθε μεταγραφή από την Πάφο υπήρχε ένα ποσοστό μεταπώληση, το οποίο είναι γύρω στο 15%. Θα πάρει ότι δικαιούται η Πάφος».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Από την στιγμή που η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και υπάρχει το παράθυρο, τότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει κάτι. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που δεν κάνουμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Υπάρχουν ακόμα δύο θέσεις κενός για τον α’ κατάλογο».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο όλα τα παιχνίδια θα είναι ανταγωνιστικά και ελπίζουμε ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι».

Για την πρεμιέρα με τον Άρη: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που επιστρέφει στην α’ κατηγορία και έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Είναι άγνωστη για μας, αλλά ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε θετικά το νέο πρωτάθλημα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το απρόοπτο, ελπίζουμε ότι δεν θα προκύψει κάτι μέχρι την μέρα του αγώνα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση