ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Σεργίδη, τον εμπιστευόμαστε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και την πορεία της ομάδας: «Με την Νέα Σαλαμίνα δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Δεν ήταν πειστική η εμφάνιση μας και παραμείναμε στον πάτο της βαθμολογίας. Έρχεται πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανεβούμε ένα γολγοθά. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο παρών στάδιο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο νέος μας προπονητής διαπίστωσε ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να είναι και πιο δημιουργική στην επίθεση. Λόγω της θέσης μας υπάρχει και πίεση στην ομάδα».

Για το αν η διοίκηση έχει πρόθεση να κάνει μεταγραφές αλλά και την στήριξη στον Μάκη Σεργίδη: «Υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση να ενισχυθεί η ομάδα και ελπίζουμε αυτό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ξέρουμε πλέον την δυναμική όλων των ομάδων αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Στον Ολυμπιακό δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τα δεδομένα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα έτσι ώστε να ανακάμψει. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Μάκη Σεργίδη, τον εμπιστευόμαστε».

Για το αν έγινε κακός προγραμματισμός το Καλοκαίρι: «Είπαμε πολλές φορές τα δεδομένα του καλοκαιριού. Ότι έγινε έγινε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό το διαπίστωσε και η προηγούμενη τεχνική ηγεσία μαζί με την καινούρια. Δεν θέλουμε να παραπαίει ο Ολυμπιακός, δεν μας αρέσει αυτό».

Για την αποχώρηση Καρτασιάν: «Ο Καρτασιάν ήθελε καιρό να αποχωρήσει λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων. Ο παίκτης ήταν άψογος επαγγελματίας αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγει. Τον Ιανουάριο θα ψάξουμε παίκτη για να καλύψουμε το κενό του στην άμυνα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Πάφου: «Ο Ευτυχίδης και ο Έσελινκ που ήταν από τους πιο φορμαρισμένους μας παίκτες θα είναι εκτός. Ο Κα ένιωσε ενοχλήσεις και θα δούμε αν θα προλάβει, την ίδια ώρα που Ντεσιρέ και Ψύχας είχαν κάποια θέματα αλλά ίσως να είναι επιπόλαιοι τραυματισμοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση