ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετράκης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Τι δήλωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί, εν τέλει ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση. Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αδικεί την ομάδα μας. Για το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, ελάχιστες, αλλά νομίζω ότι ήμασταν αυτοί που είχαμε περισσότερες προϋποθέσεις για ευκαιρία για γκολ. Το παιχνίδι το χάσαμε στα σημεία, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κρατάμε τα σπουδαία πράγματα που κάναμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, θα δούμε και τι δεν κάναμε καλά και πιστεύω θα κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα.

Είναι κάποια παιδιά που πήραμε τελευταία στιγμή και θα ενταχθούν στην ομάδα. Για τα παιδιά που είναι με προβλήματα τραυματισμού αυτό δεν μπορώ να το καταθέσω τώρα, πρέπει να μιλήσω με τους ιατρούς να δούμε πού είμαστε.

Νομίζω ευκαιρίες από πλευράς της Ανόρθωσης δεν θυμάμαι, ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο από λάθος μας. Το γκολ μπήκε σε μια κακή στιγμή, όπως και το δεύτερο. Θεωρώ ότι πραγματικά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες. Όπως είπα το θεωρώ άδικο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε».

Για μεταγραφές: «Νομίζω ναι θα έχουμε μεταγραφή, θα δούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση