ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεοφυτίδης: «Έπρεπε να πληρώσει τα τεστ η ΚΟΠ εχθές»

Δηλώσεις του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑ.Σ.Π

Ένα μεγάλο μπάχαλο έχει προκληθεί στο ποδόσφαιρο μας τις τελευταίες μέρες. Μπάχαλο που αφορά τους πάντες και πόσο μάλλον τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα χθεσινά γεγονότα: «Δεν έχουμε οτιδήποτε επίσημο για να κατηγορηθεί ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Έχουμε επικοινωνήσει για το περιστατικό. Είναι θέμα που αφορά και την αρχή αλλά πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί ιδιαίτερα σε σχέση με κατηγορίες και την υπόληψη του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή χωρίς βάσιμες και σοβαρές κατηγορίες. Αν υπάρξει πόρισμα υπάρχουν αρχές να επιληφθούν του θέματος. Αν δεν γίνει αυτό όμως ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα αποζημίωσης. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι γιατί έχουμε πιο σοβαρά ζητήματα».

Για τη Νέα Σαλαμίνα και τα κρούσματα: «Είναι το τελευταίο πράγμα να πω ότι δικαιώνομαι. Το θέμα είναι να γίνονται οι δουλειές σωστά. Φαίνεται πως έγινε ένα πρωτόκολλο α λά κάρτ. Είναι τραγικός ο χειρισμός. Είναι αδιανόητο σε μια Ευρωπαϊκή χώρα να κάνεις ένα πρωτόκολλο ως υπουργείο και να κάνεις συναντήσεις χωρίς τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Εμείς στείλαμε επιστολή στην Ομοσπονδία ώστε να αναστείλει τους αγώνες κυπέλλου. Ακροβατούμε και δεν θα ανεχτούμε όλα αυτά που έγιναν πέρσι γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν ένα πρωτόκολλο. Είναι και άλλα θέματα. Αύριο θα δείτε πόσους ποδοσφαιριστές είχαμε με θερμοπληξία το Σάββατο. Ο Αχυρώνας δεν έκανε τέστ πριν και θα γίνουν τεστ τώρα μόνο στους 14 που έπαιξαν κόντρα στην Σαλαμίνα. Χρειάζονται 10-15 μέρες για να κάνουν τα τεστ. Ας αναβάλουμε τους αγώνες της δεύτερης κατηγορίες μέχρι να γίνουν τα τεστ. Αν κόλλησε δηλαδή ο Αχυρώνας απ’ τη Νέα Σαλαμίνα και τώρα θα παίξει με την Αγία Νάπα; Ποιος έλεγξε τα γήπεδα; Άρα γιατί μιλάμε για τα πρωτόκολλα. Ο κύριος Κούμας έχει λάβει 1 εκατομμύριο δολάρια για να τα χρησιμοποιήσει για τα μέτρα του κορωνοϊού. Τι σημαίνει περιμένουμε απ’ το υπουργείο τα 7 χιλιάδες τεστ. Λεφτά υπάρχουν θα έπρεπε να πληρώσει τα τεστ χθες».

Η Ομοσπονδία θέλει να αξιοποιήσει τα χρήματα για το Euro U17: «Και τι θα γίνει μέχρι τότε; Θα πεθάνουμε όλοι;».

Για τα τεστ στις ομάδες: «Σε άλλες χώρες κάνουν πριν από κάθε αγώνα, τώρα σε εμάς ήταν μόνο για 1 τεστ πριν την πρώτη αγωνιστική. Τίποτα άλλο».

Για το αν αλλάζει κάτι στην πρώτη κατηγορία: «Η εγκύκλιος γράφει πως πρέπει να κάνεις τεστ πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος. Ήταν γενικό αυτό και έκαναν μόνο πριν την πρώτη αγωνιστική. Δεν θα αναλύσουμε τώρα τα πρωτόκολλα. Δεν είναι μόνο ο Covid είναι και η θερμοπληξία. Κάποιοι στο υπουργείο Υγείας παίζουν με τη ζωή των ανθρώπων».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X