ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεοφυτίδης: «Δεν μπορεί η ΚΟΠ να εξαναγκάσει κάποιο ποδοσφαιριστή να εργαστεί μετά τις 31 Μαΐου»

Ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ

Ανάρτηση στα σό΄σιαλ μίντια από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν 31 του Μάη που σχετίζεται και με την απόφαση να οριστεί ο τελικός κυπέλλου στις 3 Ιουνίου.

Αναλυτικά: 

«Απλά ενημερώνουμε πως έχουν τα πράγματα και ποια είναι η αλήθεια με την απόφαση ορισμου του τελικού Κυπέλλου στις 3 Ιουνίου. Το άρθρο που παραθέτει εφαρμόζεται μόνο σε συμβόλαια τα οποία, όταν υπογράφτηκαν, είχαν ημερομηνία λήξης προγενέστερη της λήξης της περιόδου, δηλαδή της 31 Μάϊου. Το άρθρο αυτό δεν δίνει δικαίωμα στην ΚΟΠ να αποφασίσει μονομερώς την επέκταση της περιόδου, η λήξη της οποίας, όπως φαίνεται και στο σύστημα TMS της FIFA είναι η 31η Μαΐου».

«Ούτε μπορεί η ΚΟΠ να εξαναγκάσει κάποιο ποδοσφαιριστή να εργαστεί μετά τις 31 Μαΐου, απλά και μόνο επειδή αποφάσισε μονομερώς την επέκταση της περιόδου, ένα μήνα πριν τη λήξη της. Η ΚΟΠ ξέχασε ότι για την περίοδο 2020-21, για να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή αγώνων εντός Ιουνίου 21, έπρεπε πρώτα να αποδεχτούν γραπτώς οι παικτες την παράταση των συμβολαίων τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ - Δόξα 0-0 Live Score

ΑΕΛ - Δόξα 0-0

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της αναμέτρησης
24sports team
 |  ΑΕΛ