ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσοστόμου: «Υπήρξαν βολιδοσκοπήσεις από επενδυτές»

Δηλώσεις του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την 4η σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα και 5η μαζί με το Κύπελλο: «Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και όπου μας βγάλει. Δεν διαφοροποιούνται οι στόχοι μας, οι δυνατότητες φαίνονται δεν θα πούμε ότι αν έρθει κάτι καλύτερο δεν θα το διεκδικήσουμε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πάμε καλύτερα και να μην πάμε η ικανοποίηση υπάρχει, δεν πρόκειται να βάλουμε πίεση στην ομάδα, ότι καλύτερο μπορεί να γίνει θα το διεκδικήσουμε. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας έχει τον ρόλο του στο οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας και όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε χωρίς να κάνουμε ενέργειες σε αρμοδιότητες που δεν ανήκουν σε κάποιον, αυτή είναι η σκεπτική στη φετινή πορεία. Τα πράγματα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα εξελιχτούν στη συνέχεια, βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες μας στο πρωτάθλημα και είμαστε στους «8» του Κυπέλλου»

Για το Κύπελλο: «Θεωρώ όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Οι πλείστες που βρίσκονται στο Κύπελλο θέλουν να βγουν στην Ευρώπη από αυτό τον θεσμό. Υπάρχουν και ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Είναι και αυτό δύσκολο. Το χαρακτηριστικό το δικό μας είναι το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση δεν έχουμε το άγχος της διαβάθμισης αλλά ούτε και το άγχος για πιο πάνω».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Το παρελθόν του Σάββα και των συνεργατών του φαίνεται ότι δουλεύει αυτή η συνταγή. Μία συνταγή πετυχημένη δεν την αλλάζεις και δεν την χαλάς».

Για το αν θέλουν τον Πουρσαϊτίδη να συνεχίσει και τη νέα χρονιά: «Ναι βέβαια τον θέλουμε. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Πολλές φορές τα δεδομένα αλλάζουν, μπορεί πιο μετά να έχει μία καλύτερη πρόταση και να θέλει να φύγει. Εμείς δεν ανοίγουμε το μπάτζετ μας, είμαστε με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, όμως καταφέρνουμε να παρουσιάζουμε τέτοια αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να κάτσουμε να δούμε μαζί με το συμβούλιο και το θέμα των επενδυτών. Δεν λέω ότι είναι κακό πράγμα οι επενδυτές. Είδαμε και την περίπτωση της Αλκής, με αυτά που έγιναν και έφτασε ως εδώ. Ζήσαμε μαζί με την Αλκή, τους είχαμε στο στάδιο μας, τους στηρίξαμε χωρίς να θέλουμε να νιώθουν κάποια υποχρέωση. Το σωματείο μας γνωρίζει τι θα πει δυσκολίες, η Αλκή μας στήριξε μετά το 1974. Πρέπει να δούμε στο θεσμικό πλαίσιο να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν έχει σκέψεις για επενδυτή: «Δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Υπήρχαν βολιδοσκοπήσεις, χωρίς να υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον. Αντιλαμβάνεστε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει μέλη, το ανώτατο όργανο που αποφασίζει είναι η Γενική Συνέλευση, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι. Από αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον, δυστυχώς κανένας δεν έχει αποδείξει ότι έχει τα κεφάλαια που λέει ότι έχει».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: «Υπάρχει μία συγκεκριμένη θέση που μπορεί να προκύψει, όπως υπάρχουν τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, μέχρι αύριο μπορεί να ξεκαθαρίσει».

Για το ματς με την Πάφο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του. Εμείς κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε. Είναι ένα παιχνίδι ορόσημο αν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση