ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θουκυδίδης για ανανέωσεις Πούρσα και Κορέια

Μίλησε και για το κεφάλαιο διαιτησία

Για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα της ομάδας του, αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Οι δηλώσεις του:

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Πρέπει να πω ότι μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Ήρθε σε μια δύσκολη εποχή. Κάτω από μεγάλη πίεση έδειξε ότι είχε δυνάμεις. Μας βοήθησε. Δεν καθίσαμε να μιλήσουμε ακόμη. Είπαμε να ξεκαθαρίσουν τα αγωνιστικά. Νιώθω ότι έχουμε όλο τον απαιτούμενο χρόνο να μιλήσουμε σοβαρά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Καλή επικοινωνία με στοχό να τα βρούμε. Ελπίζω να τα βρούμε.

Θα μας πει ο ίδιος πως νιώθει. Δεν έχουμε μιλήσει. Θα κάτσουμε να κουβεντιάσουμε. Αν μας πει ότι θέλει να πάει κάπου αλλού είναι σεβαστό. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Σάββα. Αυτό είναι μια προσωπική θέση. Αν πει ναι τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Αν πει όχι τότε θα είναι πιο δύσκολα. Αν πιάσουμε το Κύπελλο θα θέλει να φύγει ο Σάββας; Δεν νομίζω (γέλια). Θα πάμε Ευρώπη χωρίς τον Σάββα»;

Για την πρόταση ανανέωσης στον Κορέια και το συμβόλαιο του Ελουντού: «Υπήρξε το επίσημο ενδιαφέρον της Ομόνοιας το καλοκαίρι για τον Κορέια. Έχουμε κάνει πρόταση στον Κορέια πριν 15 μέρες. Θέλει ακόμη λίγες μέρες για να πάρει απόφαση. Επειδή είναι καλός χαρακτήρας θα έρθει να μας ενημερώσει. Επειδή λήγει το συμβόλαιο τους δεν χρειάζεται κάποιος να μας προσεγγίσει. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει κάτι».

Για τη συνομιλία που είχε με τον Μπερτράντ Λαγέκ για τους ξένους διαιτητές: «Εμείς είπαμε πως πρέπει να στηρίξουμε τους Κύπριους διαιτητές. Πρέπει να υπάρξει σωστή διαδικασία ανέλιξης των διαιτητών. Ποιος κρίνει σωστά; Ποιος τον αξιολογεί; Πρέπει να ακολουθήσουμε μια σωστή διαδικασία. Μιλώντας με τον κύριο Λαγιέκ, μου είπε πως δεν έχουμε διαιτητές για πρώτη κατηγορία. Έχουμε έξι διαιτητές μου είπε. Οι ξένοι διαιτητές αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό βήμα».

Για τον τρόπο που χειρίζεται η ΚΟΠ τα θέματα αξιοπιστίας που προκύπτουν στο πρωτάθλημα: «Εγώ νιώθω ικανοποιημένος. Δεν θα γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Οι παράγοντες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις. Πρέπει να δούμε τα δικά μας λάθη σαν παράγοντες. Να μιλήσουμε ειλικρινά. Πρέπει να μιλήσουμε για να εξιχνιάσουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X