ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θουκής: «Στόχος μας να θεωρούμαστε ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες» (ηχητικό)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό φιλικό και την όλη οργάνωση: «Πήγε πολύ καλά, ήταν πετυχημένη με μαζική παρουσία κόσμου, επισήμων και αθλητικών παραγόντων, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τις δύο ομάδες και αλλά και τον κόσμο για την παρουσία του».

Για την παρουσία του ΠτΔ: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα από κατεχόμενη πόλη, έχουμε το όραμα, την πεποίθηση να επιστρέψουμε στην πόλη μας, είναι όραμα ζωής για εμάς. Πρέπει να πω πως όσοι καλέστηκαν έχουν παρευρεθεί. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί η λύση για την πατρίδα μας».

Για το κοινοτικό Πύλας και εάν ήταν εξαρχής η επιλογή: «Δηλώθηκε αυτό το γήπεδο εξαρχής, ήταν μια πρόταση που έγινε από έμας, ήταν το μόνο γήπεδο που πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις».

Επόμενες κινήσεις για κάτι ανάλογο: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, είναι μέσα στα πλάνα μας. Η 7η Μαρτίου που ιδρύθηκε το σωματείο μας, είναι μέρα μνήμης της Αμμοχώστου και πρέπει να την τιμούμε».

Για την ομάδα που είναι ανταγωνιστική και την φετινή της πορεία: «Είπαμε και από πριν ξεκινήσει η Β’ φάση ότι στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Στα πρώτα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την ανανέωση των Τιάγκο και Βεσελόφσκι: «Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε τις πρώτες μας επαφές με στόχο να έχουμε μια ευτυχή κατάληξη».

Για το εάν υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές: «Βεβαίως και υπάρχει, είναι ευχαριστημένοι με την Σαλαμίνα και δεν βρίσκω τον λόγο που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας».

Για ποιοτικές κινήσεις: «Ασφαλώς είμαστε ευχαριστημένοι για την προσφορά και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας, είναι όλοι καλά παιδιά και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό τον κορμό. Θα πάρουμε τις αποφάσεις μαζί με τον προπονητή μας. Η Σαλαμίνα έχει ως στόχο να θεωρείται αναμέσα στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X