ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θουκής: «Μας έστειλε πρόγραμμα η ΚΟΠ αλλά..»

Δεν είναι αισιόδοξος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη: «Δεν μπήκαν σενάρια για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετέφερε για το τι λέχθηκε στην UEFA. Μετέφερε ότι υπάρχει πρόθεση της UEFA για συνέχιση των πρωταθλημάτων με ορίζοντα λήξης το τέλος Ιούνη. Η ΚΟΠ μας έχει στείλει ένα πρόγραμμα εάν και εφόσον επιτραπεί να επαναρχίσουν οι προπονήσεις αρχές με μέσα του Απρίλη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αρχές του Μαΐου».

Για τους προβληματισμούς του: «Βάζω τα εξής ερωτήματα. Θα ξεκινήσουν προπονήσεις μέσα του Απρίλη για να μπουν σε ρυθμό πρωταθλήματος Μάιο; Πόσο εύκολο είναι; Δεν είναι πλέον μυστικό ότι κάποιοι παίκτες έχουν δηλώσει ότι θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες του. Αυτοί οι παίκτες θα καλεστούν σύντομα σε προπονήσεις ή αγώνες. Η επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος θεωρώ ότι είναι ένα πολύ αισιόδοξο και απομακρυσμένο και αισιόδοξο σενάριο. Εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό από το κράτος, νοιώθω ότι σύντομα θα αναγκαστούμε να πάρουμε δραστικά μέτρα».

Για τα συμβόλαια: «Εάν θα παρατείνουμε για ακόμη ένα μήνα τα συμβόλαια τότε αντιλαμβάνεστε ότι είναι κι αυτό ένα θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξει μια συνάντηση και να κουβεντιάσουμε με βάση τα δεδομένα που θα υπάρχουν μπροστά μας».

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Δώσαμε άδεια τους παίκτες και του στείλαμε μήνυμα ότι πρέπει να μείνουν περιορισμένοι μέχρι τη Δευτέρα».

Για τις εισηγήσεις που θα κάνει η Νέα Σαλαμίνα τη Δευτέρα: «Σήμερα θα έχουμε μια τηλεδιάσκεψη σαν ΔΣ και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις τις οποίες έχουμε κουβεντιάσουμε. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο 2ο γκρουπ, πιθανόν να εισηγηθούμε πιο δραστικές αποφάσεις τη Δευτέρα και μην με ρωτήσετε τι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X