ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θουκής: «Γιατί να αναλάβω την ευθύνη;»

Μίλησε για όλα ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα του, μετά την διακοπή.

Αναλυτικά, τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος: «Χωρίς ένα πρωτόκολλο υγείας, το οποίο θα είχε την έγκριση των αρμοδίων του Κράτους, δεν θα ήταν δυνατό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να είχε κάποιος την ευθύνη για το τι θα συνέβαινε. Κανένας δεν την ανελάμβανε και ήταν πολύ δύσκολο να συνεχιστεί. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ παρουσίασε ένα ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο στη συνάντηση με τον ΠτΔ και οι επιδημιολόγοι δεν το δέκτηκαν. Εγώ γιατί να αναλάβω την ευθύνη; Ο κορωνοϊός είναι εδώ, ενώ θα διεξάγονταν παιχνίδια σε υψηλές θερμοκρασίες. Η ΚΟΠ όφειλε να παρουσιάσει ένα πρωτόκολλο υγείας και συνομολόγησε ένα τέτοιο. Το παρουσίασε στους αρμόδιους και δεν έγινε αποδεκτό. Οι περισσότεροι πρόεδροι ομάδων ξεκινούσαν με θετική προοπτική να παίξουμε ξανά. Ήρθε η Παρασκευή εκείνη με το διάταγμα, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων. Αυτό το θεωρούμε σωστό; Αν συνεχίζαμε το πρωτάθλημα, δεν θα μας επέτρεπαν αυτό; Γιατί να αναλάβω εγώ την ευθύνη για όλα αυτά; Το κράτος θα έπρεπε να ενσκύψει σε όλο αυτό και να μην κάνουμε τα πάντα αντίστροφα».

Για το τι συνέβηκε στη Γερμανία: «Στη Γερμανία, επέτρεψαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, μετά από ένα πολύ πολύ αυστηρό πρωτόκολλο υγείας. Θεωρώ ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί εδώ. Οι ομάδες παίζουν εκεί για να εισπράξουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ υπήρχαν και πολλοί τραυματισμοί. Υπό τις παρούσες συνθήκες, νιώθω πως πάρθηκε η σωστή απόφαση. Θα ήμασταν αναγκασμένοι να πληρώσουμε κάτι περισσότερο σε μισθούς, και θα υποβαλλόμασταν σε πολύ μεγάλη ζημιά».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Αυτό που έχει σημασία είναι να τα βρούμε με τους παίκτες μας για να τελειώσει η σεζόν. Δεν έχουμε ασχοληθεί με θέματα προγραμματισμού, όμως θα τροχιοδρομήσουμε αποφάσεις τις επόμενες μέρες. Η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη, θα έχουμε μείωση στο μπάτζετ. Θα μιλήσουμε με Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου και θα δούμε. Ο προπονητής μας δεν έχει συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακούστε το ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X