ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θουκής: «Όλα στην ώρα τους για τον προγραμματισμό» (ηχητικό)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας για την επικαιρότητα της ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκιδίδης.

Ξεκαθάρισε πως πρέπει να ξεκαθαριστεί η θέση της ομάδας στο δεύτερο γκρουπ και έπειτα θα "τρέξουν" τα θέματα προγραμματισμού.

Κάλεσε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, στη συνέχεια.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την μέχρι τώρα πορεία: «Ήταν μια προσπάθεια προς δύο κατευθύνσεις. Σε κάποιες λεπτομέρειες, στερηθήκαμε την είσοδό μας στην πρώτη εξάδα. Στόχος μας ήταν να μπούμε στην εξάδα. Το εντός έδρας παιχνίδι για τη Δόξα ήταν καθοριστικό. Είμαστε στο δεύτερο γκρουπ, ξεκινούμε το Σάββατο κόντρα στην Άχνα, θέλουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, με καθαρό μυαλό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καλώ τους φιλάθλους μας να είναι κοντά στην ομάδα. Θα λείψει ο Ελουντού κάποιες εβδομάδες, αλλά υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουν».

Για τον κόσμο: «Αν οι φίλαθλοι της Σαλαμίνας παρευρίσκονταν σε κάθε παιχνίδι, όπως παρευρέθηκαν με την Ανόρθωση, τότε θα ήμασταν στην εξάδα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει, τους χρειαζόμαστε για να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται τον κόσμο κοντά της».

Για τον προγραμματισμό:«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας στο δεύτερο γκρουπ και έπειτα θα μιλήσουμε με τον προπονητή μας. Έπειτα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Έχουμε χρόνο και όλα θα τα δούμε στην ώρα τους».

Για το οικονομικό: «Υποχρεώσεις παλιές υπάρχουν, έχουν γίνει διακανονισμοί για υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Αυτά τα λεφτά όμως μειώνουν την ταμειακή μας ροή. Στα επίπεδα προϋπολογισμού που ήμασταν φέτος, θα ήμαστε και του χρόνου. Είμαστε σε ασφαλή κατάσταση. Είμαστε ένα υγιές σωματείο, κινούμαστε όπως μας επιτρέπουν τα έσοδά μας».

Για τη σύσκεψη στο Προεδρικό για τα γήπεδα: «Παρευρεθήκαμε στην σύσκεψη στο Προεδρικό. Σημειώσαμε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να γίνουν ανακαινίσεις στο γήπεδό μας. Το σκέπαστρο πρέπει να φτιαχτεί, είναι επικίνδυνο. Με εξαίρεση 2-3 γήπεδα, τα υπόλοιπα είναι επικίνδυνα. Ελπίζουμε σύντομα να παρθούν αποφάσεις και να προσφέρουμε κάτι περισσότερο».

Ακούστε πιο κάτω το ηχητικό με τις δηλώσεις του:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X