ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σειρήνες από Ελλάδα για Πουρσαϊτίδη

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στα χέρια του προτάσεις απ’ την Ελλάδα τις οποίες και αξιολογεί. Πάντως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει συνάντηση μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Σάββα Πουρσαϊτίδη όπου και θα διαφανεί αν οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Αναλυτικά:

«Ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, μετά την απόφαση της κυπριακής ομοσπονδίας για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων σε 14. Η διοίκηση της ομάδας επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους για τη μη συνέχιση της σεζόν. Πλέον, θα επικεντρωθούν στη νέα περίοδο, με τη μείωση του προϋπολογισμού να είναι αισθητή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας για να είναι βιώσιμη η επόμενη σεζόν θα πρέπει να υπάρξει μείωση 30%-35% του προϋπολογισμού.

Στο μεταξύ το επόμενο κεφάλαιο που θα απασχολήσει άμεσα τη διοίκηση είναι αυτό του προπονητή, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Το πλάνο και το ύψος του μπάτζετ για ποδοσφαιριστές, ίσως να είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφαση που θα λάβει ο Ελληνας τεχνικός, καθώς από πλευράς συλλόγου υπάρχει πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος όμως αποτελεί ερωτηματικό, καθώς εξετάζει προτάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X