ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πουρσαϊτίδης: «Στόχος πλέον η εξάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, μεγάλη προσπάθεια ειδικά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και αυτές τις καιρικές συνθήκες. Θεωρώ ότι το πλάνο μας δούλεψε. Είχαμε πάθος, ενέργεια και προσήλωση στο παιχνίδι . Τα παιδιά ήταν απίστευτοι. Είναι μια σημαντική νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Πάφος. Συνεχίζουμε, είμαστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν απίστευτος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού. Τους ανταμείψαμε με τους τρεις πόντους και τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το νικηφόρο σερί: «Δεν κρυβόμαστε πλέον ότι στόχος είναι η εξάδα. Είναι ένας άθλος τον οποίο διεκδικούμε. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να μείνουμε στην πρώτη εξάδα. Δεν είναι εύκολο το έργο μας, το ξέρουμε αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και θα δούμε στο τέλος αν θα είμαστε ή όχι».

Για το πλάνο στην Πάφο: «Το πλάνο μας ήταν να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους με οποιοδήποτε τρόπο. Όταν παίζεις σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή την Πάφου δεν μπορείς να ανοιχτείς, πρέπει να παίξεις έξυπνα όπως και έγινε. Τα παιδιά έδωσαν το 100% και έπαιξαν έξυπνα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το τρίποντο».

Ποια η προεταιραιότητα της Νέας Σαλαμίνας: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το έχουμε δηλώσει από την αρχή της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και στα δύο ταμπλό. Σίγουρα είναι δύσκολο. Το κύπελλο είναι κάτι το οποίο ονειρεύονται όλοι οι Σαλαμιναίοι. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση