ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρσαϊτίδης: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν υπάρχει για Ελουντού»

Απάντησε ως προς το γιατί δεν ξεκίνησε

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Νέας Σαλαμίνας από την Ανόρθωση αλλά είχε ένα καλό λόγο να πει για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να διαχειριστούμε έξυπνα το παιχνίδι. Όμως όλα ήρθαν τούμπα στο 3’. Δεν υποχρεώθηκε η Ανόρθωση να ρισκάρει. Δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη επίσκεψη. Έγινε τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν είναι εύκολο με την Ανόρθωση, δυσκολεύεσαι να κάνεις ευκαιρία. Βάλαμε πίεση, χάσαμε ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε. Όπως πήγαινε το παιχνίδι το φοβόμασταν το δεύτερο γκολ. Έγινε τεράστια προσπάθεια, δυστυχώς δε δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη στεναχώρια μας. Με τέτοιο κόσμο η Σαλαμίνα είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχουμε χρόνο, το μυαλό μας είναι στον Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στον Τιμούρ πήγε μεγάλη νίκη και εμείς συνεχίζουμε».

Για Ελουντού: «Αν είναι κάποιος λίγο διαβασμένος θα καταλάβαινε πως βάζουμε δυο εξτρέμ φρέσκα και βγάζουμε τα άλλα δυο. Φυσικά και ήταν θέμα κούρασης και τακτικής. Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν υπάρχει».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X