ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σε κάποιο σημείο ήμασταν καλύτεροι - Ο κόσμος αποδοκίμαζε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτιδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να έρθουμε εδώ να κερδίσουμε το παιχνίδι όσο κι αν ακούγεται πολύ δύσκολο. Ξέραμε ότι μόνο με νίκη θα ήμασταν στο πρώτο γκρουπ κι αυτός ήταν ο στόχος. Εξάλλου το έχουμε ξανακάνει να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες εκτός έδρας, θεωρήσαμε έχουμε πιθανότητες αν βρεθούμε σε καλή μέρα. Όταν βρίσκεται από νωρίς με δέκα παίκτες είναι εξαιρετικό δύσκολο αλλά δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ήμασταν καλύτεροι, ο κόσμος αποδοκίμαζε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, πήραμε μομέντουμ, χάσαμε καλή ευκαιρία, μετά ήρθε η κόκκινη, το παιχνίδι έγειρε προς τον ΑΠΟΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα, είχαμε δύο ευκαιρίες, όταν σε τέτοια παιχνίδια δεν τις εκμεταλλεύεσαι γίνεται δύσκολο, μετά ήρθε το 3-0 κι εκεί τελείωσαν όλα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, στην τελευταία αγωνιστική διεκδικήσαμε την εξάδα. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου, τον κόσμο, τους παίκτες. Πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για το β' γκρουπ. Θα υπάρξει μιζέρια είμαι σίγουρος, όταν στο β' γκρουπ δεν είσαι σε καλή μέρα υπάρχει προκατάληψη, ελπίζω να μην μας τύχει, να είμαστε καλοί, να παίρνουμε νίκες, να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο ένα πρωτάθλημα που ξεκινήσαμε πολύ καλά, είμαστε η άνετη ομάδα του β' γκρουπ, αυτό πρέπει να μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βρούμε κίνητρα».

Για το ότι η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε την εκτίμηση και για το πόσο δύσκολο είναι να βρουν κίνητρα στο β' γκρουπ:
«Είναι γεγονός και δικαιωματικά παίρνουμε συγχαρητήρια ειδικά οι παίκτες. Είναι δική μας δουλειά, οι παίκτες έχουν τον δικό τους ρόλο, εμείς και η διοίκηση τον δικό μας, πρέπει να βρούμε τα κίνητρα, να πείσουμε τα παιδιά, να αποφύγουμε τις κακές γλώσσες που αυτό είναι το πιο σημαντικό κίνητρο και ο λόγος να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα αρχίσει να σκέφτεται τη νέα σεζόν: «Για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτομαι την επόμενη χρονιά αλλά τη φετινή. Πολλοί παίκτες δεν έχουν συμβόλαιο, αυτό είναι καλός λόγος να παίξουν καλά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να κλείσουμε καλά τη χρονιά κι όταν έρθει η ώρα της νέας χρονιάς θα το δούμε».

Για την αγάπη του κόσμου: «Πολλά παιδιά από την αρχή της χρονιάς αγαπάνε αυτή την ομάδα και το δείχνουν. Έχουμε δώσει χαρές στον κόσμο, εμπνεύσαμε τα παιδιά και είναι επίτευγμα. Υπάρχει αγάπη για τη Νέα Σαλαμίνα. Αν υπήρχαν οι πόροι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τίτλους, δυστυχώς αυτοί δεν υπάρχουν, άρα καλούμαστε συνεχώς να κάνουμε υπέρβαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση