ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρσαϊτίδης: «Ήταν ένα ΣΟΚ για μένα»

Σχολίασε και τη διαιτησία

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε ένα παράπονο από τους παίκτες του και ένα ακόμα μετά τον αγώνα με την Πάφο, όπως τα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου. Για το πρώτο μέρος ανέφερε πως σοκαρίστηκε με όσα είδε από την ομάδα του, ενώ δεν θεωρεί δίκαιη την αποβολή του Χριστοφόρου.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ κακοί, χωρίς αυτοπεποίθηση, ξεχάσαμε όσα δουλεύουμε χωρίς θέληση και πάθος. Ήταν ένα ΣΟΚ για μένα, πρώτη φορά είδα την ομάδα μου έτσι. Είμαι πολύ προβληματισμένος για αυτό. Στο δεύτερο είπαμε να κρατήσουμε μπάλα, να παίξουμε. Δυστυχώς ήρθε η κόκκινη έτσι όπως ήρθε. Δεν μπορώ να σχολιάσω, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όμως μετά προσπαθήσαμε, ήταν λες και μπήκαν άλλοι ποδοσφαιριστές. Κάναμε ευκαιρίες, ισορροπήσαμε όμως δεν ήρθε η ισοφάριση. Είμαι πολύ προβληματισμένος για το πρώτο μέρος. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για τη συνέχεια τόνισε: «Όταν είναι χαρούμενοι στην Πάφο που έχουν τριπλάσιο μπάτζετ από μας που κέρδισαν ενώ τους πιέζαμε με δέκα παίκτες και ήμασταν καλύτεροι, τότε μπορούμε να νιώθουμε και εμείς αισιόδοξοι για το μέλλον».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση