ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρσαϊτίδης: «2-3 παίκτες της Ομόνοιας είναι το μπάτζετ μας»

Πιστεύει πολύ στην ομάδα του αλλά της έλειψε το θάρρος

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναφέρθηκε σε πολλά μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα και όπως είπε η ομάδα του είναι καλύτερη από πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη της Ομόνοιας. Δυστυχώς το πρώτο μέρος υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο. Προσπάθησα να πω στα παιδιά να έχουμε θάρρος και θράσος αλλά δεν το δείξαμε. Μέχρι το γκολ προσπαθήσαμε αλλά μετά δε λειτούργησε σωστά. Στο δεύτερο αλλάξαμε και ένιωσα περήφανος για τους παίκτες μου αλλά μόνο στο δεύτερο μέρος. Βλέποντας τον αντίπαλο να κάνει καθυστέρηση νιώθεις περήφανος. Αλλά δεν έχουμε χρόνο οι νέοι να προσαρμοστούν και κάποιοι να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Έχουμε παιχνίδια και πρέπει να παίρνουμε πόντους».

Για το τι έλειψε από την ομάδα: «Έλειπε το θάρρος και το θράσος του δευτέρου μέρους. Ακούω με προσοχή ότι έγινε από το συνάδελφο, του αξίζουν συγχαρητήρια για τις δυο νίκες. Αλλά 2-3 παίκτες της Ομόνοιας είναι όλο το μπάτζετ μας. Όταν έχεις τέτοιο μεγαθήριο σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο μέρος πρέπει να νιώθεις περήφανος. Έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι, περισσότερο βάθος και καλύτερους παίκτες. Απλά μας λείπει εκείνο το θάρρος που δημιουργήθηκε πέρσι από τις νίκες που κάναμε».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X