ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργανωμένοι Σαλαμίνας: «Αποχή μέχρι την κατάργηση του νόμου»

Θα απέχουν από τα γήπεδα παρά την επιστροφή τους στις κερκίδες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνουν για την απόφασή τους να απέχουν από τους αγώνες της ομάδας τους στην πρώτη κατηγορία μέχρι την κατάργηση της κάρτας φιλάθλου και του σχετικού νόμου.

Αναλυτικά:

Χθες βράδυ ο σύνδεσμος μας πραγματοποίησε γενική συνέλευση με θέμα την κάρτα οπαδού.

Στην συζήτηση μας αναλογιστήκαμε τα πάντα. Τις ευθύνες μας προς το σωματείο μας, τα μέλη μας και αυτούς που θα μας ακολουθήσουν. Μεριμνήσαμε έτσι ώστε να διαφυλαχθεί η ταυτότητα μας ως το οπαδικό κίνημα το οποίο τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στην οποιασδήποτε μορφής κοινωνικής ανισότητας θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μας θέλω. Μετρήσαμε το ποιοί είναι μαζί μας και ποιοί όχι.

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας γλυκαθήκαμε με την επιστροφή μας στα γήπεδα καθώς στην δεύτερη κατηγορία δεν ήταν απαραίτητη η κάρτα οπαδού.

Τέτοιες αποφάσεις όμως, απαιτούν να έχεις αρχές, ιδανικά και να είσαι παντελονάτος. Η θέση μας διαχρονικά ήταν ο αγώνας μέχρι την πλήρη και οριστική κατάργηση του ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ. Αυτό το μέτρο που ετσιθελικά εφάρμοσε η κυβέρνηση της δεξιάς χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι σωστές συνθήκες για την εφαρμογή του, μας στερεί βασικές ελευθερίες τις οποίες δεν διαπραγματευόμαστε.

Η ιστορία θα γράψει ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου «Red Rebels» έδωσε τον αγώνα ενάντια στην κάρτα οπαδού μέχρι το τέλος. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλο τον περήφανο ερυθρόλευκο λαο που εναντιώνεται στον τρομονόμο σε ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση