ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε τα 11α Βραβεία Δικοινοτικής Συνεργασίας

Θα προσφέρει και φέτος στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 δικοινοτικές ομάδες (100 άτομα)

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.org), της easyJet και του easy family of brands (www.easy.com), ανακοίνωσε την προκήρυξη του Διαγωνισμού Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2019 (Stelios Bi - Communal Awards 2019), που διοργανώνονται για 11η συνεχή χρονιά στην Κύπρο.

Στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Stelios Philanthropic Foundation στη Λευκωσία, o Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανέφερε ότι θα προσφέρει και φέτος στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 δικοινοτικές ομάδες (100 άτομα), οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009 μέχρι σήμερα, η συνολική αξία των βραβείων που προσφέρονται με απώτερο στόχο την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί, ανέρχεται στα €3,750.000.

Αιτήσεις συμμετοχής στα Stelios Bi - Communal Awards 2019, μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019, από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού, καθώς και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή. Βραβεία μπορούν να διεκδικήσουν επίσης παλαιότεροι νικητές, αλλά και ομάδες που υπέβαλαν αίτηση στο παρελθόν. Ευπρόσδεκτες είναι και οι πολλαπλές αιτήσεις με διαφορετικούς εταίρους.

Αιτήσεις για συμμετοχή στα Stelios Bi - Communal Awards 2019, θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της σελίδας του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να γίνουν μέλη στην ομάδα Stelios Cyprus Bi-Communal Awards στο Facebook, που ήδη αριθμεί 3.402 μέλη και παρέχει άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ των δυο κοινοτήτων.

Στόχος του φιλανθρωπικού έργου του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου είναι η ενίσχυση των κοινωνικο - οικονομικών δεσμών μεταξύ των δυο κοινοτήτων στο νησί, καθώς και η ενθάρρυνση συνεργασιών μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Avaton Communications, Mαίρη Χαρίτωνος, Τ. 97716373,
E-mail: mary@avatoncomm.com και Νικόλας Παντοπίου Τ. 99676643, E-mail: nicolas@avatoncomm.com

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X