ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Μπορεί και χωρίς… «Βασιλιά»

Αποτέλεσμα πρόκρισης θέλει σήμερα στην Πάφο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Αποτέλεσμα που θα τις δίνει καλές πιθανότητες πρόκρισης θέλει να εξασφαλίσει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα κυπέλου (ώρα 16:00) με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η θεωρητική ανωτερότητα της Βαρωσιώτικης ομάδας έναντι του αντιπάλου δεν εξασφαλίζει τίποτα και χρειάζεται μεγάλη προσπαθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

Η θεωρητική ανωτερότητα της Βαρωσιώτικης ομαδας έναντι του αντιπάλου δεν εξασφαλιζει τίποτα και χρειάζεται μεγάλη προσπαθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

Εκείνο δηλαδή που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στην έδρα της την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Απόντες οι Κίνγκσλι Ονουέγκμπου και Ιβάν Φουστάρ ενώ επιστρέφει ο Ιωάννης Κωστή.

Ο Τιμόθεος Παύλου που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του, είναι για πρώτη φορά στην αποστολή φέτος, ενώ ο Μάριος Δημητρίου για δεύτερη φορά, αφού ήταν… εντός και στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης είναι η εξής: Ο Βεσελόφσκι (Κίσσας) στο τέρμα, ο Σαν Ρομάν, στα δεξιά, οι Σέζαρ, Λαμπό, Χριστοφόρου, η τριάδα στην άμυνα, ο Κορέια, στα αριστερά οι Μαριάνοβιτς, Κωστή στον άξονα, στην επίθεση οι Ελουντού, Σίμπσον στα άκρα και ο Μαουρίτσιο στην κορυφή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X