ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ζουν και αναπνέουν για την Τετάρτη

Μόνο το κύπελλο στο μυαλό

Εφραίμ Γεωργίου

Στο μυαλό όλων στη Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται το κύπελλο και τίποτα άλλο. Ποια εξάδα; Ποιο πρωτάθλημα; Τώρα έχεις κύπελλο. Όλοι μα όλοι στο «Ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν την Τετάρτη. Το 1-1- του πρώτο αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα, όμως κόντρα στην Ανόρθωση τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Χθες στο παιχνίδι του πρωταθλήματος οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη δεν φόρτσαραν και πολύ και ήταν απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί όμως αυτό καθώς πριν την μεγάλη μάχη όλοι ακόνιζαν τα… «ξίφη» τους.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, και σε καμιά περίπτωση δεν θα «ταμπουρώσει» πίσω την ομάδα για να προστατέψει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αντίθετα ξέρει καλά πως η ομάδα του μπορεί να δει στα μάτια την Ανόρθωση και να περάσει πανηγυρικά, φθάνει οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δυο είναι τα ερωτηματικά. Απ’ τη μια ο Φουστάρ και απ’ την άλλη ο Βεσελόφσκι. Ιδιαίτερα ο δεύτερος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Χώρους μπροστά θα βρουν οι «Ερυθρόλευκοι» και αν η Ανόρθωση δεν είναι συγκεντρωμένη θα το πληρώσει. Έχει παίκτες που μπορούν να «σκοτώσουν» τον κάθε αντίπαλο παρά το μικρό της μπάτζετ (σε σχέση με τις άλλες του πρωταθλήματος). Και αν μάλιστα σε κάποιους αγώνες δεν ήταν άτυχη ή έστω ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη σήμερα θα μιλούσαμε και για εξάδα.

Όπως και να έχει όμως, σημασία έχει αυτή τη στιγμή έχει μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης. Εκεί που οι «Ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φθάσουν σε μια μεγάλη πρόκριση. Δίπλα τους θα είναι και οι οπαδοί της ομάδας και η κινητοποίηση τους είναι η μεγαλύτερη για τη φετινή χρονιά. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X