ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Τρεις στους τέσσερις από έναν πρώην

Το... κλειδί για Μουστιβάρ, Καμισοκό και Ντουβεντρού!

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Ένας πρώην παίκτης της Νέας Σαλαμίνας, ήταν το κλειδί ώστε να αποκτηθούν οι τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Νόρντιν Σαμ, ο οποίος είναι γνωστός μάνατζερ τα τελευταία χρόνια, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα της Αμμοχώστου την τριετία 2007-10, καταγράφοντας πάνω από πενήντα συμμετοχές.

Ο Γαλλοαλγερινός, είναι ο ατζέντης που «έστειλε» τους Ντιλάν Ντουβεντρού, Σονί Μουστιβάρ και Μαμαντού Καμισοκό στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο βιογραφικό του έχει καταγραμμένες πολλές επιτυχημένες συμφωνίες με διάφορες ομάδες στην Κύπρο, ενώ οι ερυθρόλευκοι ψώνισαν και στο παρελθόν από την πραμάτεια του Σαμ.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς, δεν ανήκει στο πελατολόγιο του Σαμ. Γι’ αυτόν, σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές έπαιξε και το γεγονός πως η σύζυγος του είναι από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα η οικογένεια της διαμένει στη Λάρνακα. Μετά την πρόταση που έγινε από την Νέα Σαλαμίνα πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της συζύγου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση