ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Το σερί τέλειωσε, η …εξάδα όμως όχι

Συνεχιζεται με την ίδια ένταση η προσπάθεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Το σερί μας σταμάτησε, κάποτε θα γινόταν αυτό, η ευθύνη βαραίνει εμένα, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε στην ήττα, σηκώνουμε κεφάλι και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες και θα κάνουμε τη σούμα στο τέλος», Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Δαμιανού μετά το ματς με την Ανόρθωση. Σωστός και εύστοχος.

Πάει λοιπόν πάρα κάτω η Νέα Σαλαμίνα που είναι γεγονός ότι δεν κατάφερε να γίνει επαρκώς επικίνδυνη για τον αντίπαλο στο συγκεκριμένο ματς, ενώ όπως είπε και ο κόουτς δεν λειτούργησε με ισορροπία σε στατικές φάσεις.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη Νέα Σαλαμίνα είναι απέναντι στον Απόλλωνα. Σε ένα ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Αμμόχωστος». Στόχος είναι ασφαλώς η νίκη. Διεκδικητής του τίτλου ο Απόλλωνας και έμπειρη ομάδα με πολλές αρετές και δυνατότητες. Όμως η Νέα Σαλαμίνα έχει αποδείξει ότι μπορεί να την καταβάλει.

Όλοι βλέπουν το ματς της Κυριακής με την ομάδα να είναι πλήρης, Είναι πολύ πιθανό να επανέλθει από την αρχή ο Τόμας Βάγκνερ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση