ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Το project Βίκτωρος

Ο νεαρός στόπερ αποτελεί τη βιτρίνα της νέας γενιάς των ακαδημιών των «ερυθρολεύκων»!

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Τρίτη σερί ήττα, αλλά μέσω αντίδρασης για τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία πραγματοποίησε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Άρη. Ωστόσο, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, απέναντι σε ομάδες με την ποιότητα της «ελαφράς ταξιαρχίας» όταν δεν εκμεταλεύεσαι τις ευκαιρίες σου το πληρώνεις... και ακολούθως το έργο σου γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Εκείνο που χρειάζεται να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι πως έστω για 45’ είδαν στα μάτια έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, αλλά και ότι το σκορ δεν ανταποκρίνεται στη συνολική εικόνα του αγώνα. Είδαμε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν στις ικανοποιητικές εμφανίσεις, ενώ ακόμη πιο ενθαρρυντικό είναι πως οι Ντουρμισάι – Καρλίτος που προέρχονται από τραυματισμό ήταν εκ των διακριθέντων για την ομάδα τους κι ενώ μιλάμε για παίκτες «κλειδιά».

Έστω λοιπόν αν η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε, άπαντες καλούνται να δουν μπροστά, κρατώντας τα όποια θετικά και όπως είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου… «Έχουμε στόχο, έχουμε το κύπελλο και θα δούμε την πορεία μας στο μέλλον». Συνεπώς κίνητρα υπάρχουν και μάλιστα πολύ μεγάλα! 

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερης αναφοράς από τη φετινή σεζόν του προσφυγικού σωματείου αξίζουν οι ευκαιρίες που παίρνει ο 18χρονος, Γιώργος Βίκτωρος! Ο εξελίξιμος στόπερ αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νέας Σαλαμίνας, οι άνθρωποι της οποίας επενδύουν αρκετά σε αυτόν.

Ειδικότερα βέβαια ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, υπό τις οδηγίες του οποίου μετρά ήδη δέκα συμμετοχές πρωταθλήματος, με τις εφτά εξ αυτών να τον βρίσκουν στο αρχικό σχήμα (transfermarkt). 

Πρόκειται προφανώς για την πρώτη χρονιά όπου παίρνει τόσο σημαντικές ευκαιρίες, αγωνιζόμενος απέναντι σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους και κόντρα σε πολύ έμπειρους επιθετικούς, με τον εξελίξιμο αμυντικό να παίρνει εξαιρετικά σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Λάθη εννοείται πως θα γίνουν, όμως αυτά είναι στο πλαίσιο της βελτίωσης. 

Ήδη έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία, όπως είναι η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, το θάρρος που έχει, αλλά και η προοπτική για να γίνει ένας πάρα πολύ καλός στόπερ… τουλάχιστον για τα κυπριακά δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαχρονικά επενδύουν στις ακαδημίες τους και στην παρούσα φάση ο Βίκτωρος αποτελεί τη βιτρίνα της νέας γενιάς, παίρνοντας τη σκυτάλη απ' τη φουρνιά που μεταξύ άλλων ανέδειξε τους Σεργίου, Κωστή και Νικολάου! Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη από όλους γύρω απ’ την ομάδα, με τον 18χρονο αμυντικό να καλείται όπως δώσει συνέχεια στη σκληρή δουλειά.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση