ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Το φιλικό, ο Φουστάρ και ο Μαουρίσιο

Ενημέρωση σχετικά με το χθεσινό φιλικό

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει σχετικά με το χθεσινό φιλικό που έδωσε η ομάδα απέναντι στην Δόξα. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε την νίκη χάρη σε δυο τέρματα του Κίνγκσλεϊ και ένα του Ελουντού.

Το γραφεί τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρει επίσης και για την κατάσταση των Φουστάρ και Μαουρίσιο όπου έμειναν εκτός από το χθεσινό φιλικό.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι προγραμματισμένο για τις 14/8 με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθες ο φιλικός αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ΔΟΞΑ στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0 με γκολ του King(2) και του Correia.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Vese, Correia, Χριστοφόρου, Lambot, Reynolds, Τσαμπούρης, Κωστή, Marjanovic, Eloundou, Simpson και King.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με τους Κίσσας, Correia(Νικολάου), Χριστοφόρου(Jordi), Lambot(Χ´Κωνσταντή), Reynolds, Τσαμπούρης(Σεργίου), Κωστή(Παναγή), Marjanovic(Noor), Eloundou(Tisdell), Simpson(Σιαθάς) και King.

Ο προπονητής μας Σάββας Πουρσαιτίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

Εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο αμυντικός μας Ivan Fustar και ο επιθετικός Cordeiro Mauricio ο οποίος θα ακολουθήσει για κάποιες μέρες ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας μας την Τετάρτη 14/8 στις 19:30 με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Ευχαριστούμε τους φίλους του σωματείου μας που έδωσαν το παρόν τους στον χθεσινό φιλικό αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X