ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Θύμισε ομάδα Πάμπου…

Ο Κύπριος τεχνικός περνά το στίγμα του

Κωνσταντίνος Νικολάου

Ο Πάμπος Χριστοδούλου όταν το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι του από το “Αμμόχωστος”, σίγουρα σκεφτόταν με μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς, όμως κατά πάσα πιθανότητα χαμογελούσε και για άλλους λόγους.

Στο παιχνίδι με την Ε.Ν.Π. οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου έβγαλαν στο γήπεδο πολλά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο προπονητής τους και από τα οποία συνηθίσαμε να βλέπουμε στις ομάδες του Κύπριου τεχνικού. Θα αρκεστούμε να αναφέρουμε δύο από αυτά.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό λοιπόν, που χαρακτηρίζουν τις ομάδες του 52χρονου τεχνικού είναι η μαχητικότητα και οι ποδοσφαιριστές του προσφυγικού σωματείου έδωσαν μάχες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Το δεύτερο βασικό χαρακτηριστικό είναι η αμυντική συνοχή που απαιτεί ο Κύπριος προπονητής από τους τέσσερεις πίσω. Στα πρώτα δύο παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν τέσσερα γκολ, όμως στο παιχνίδι με την Ένωση φάνηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τονίζει από την αρχή της σεζόν ότι είναι μια νέα ομάδα και χρειάζονται το χρόνο τους και σίγουρα αυτό ισχύει και για την τετράδα πίσω. Μοναδική αλλαγή στην τετράδα της άμυνας ήταν η χρησιμοποίηση του Παύλου που αγωνίστηκε στη θέση του Μπαραβίκας.

Ακόμη ένας καθοριστικός παράγοντας για να βγουν προς τα έξω τα πιο πάνω χαρακτηριστικά ήταν η επιστροφή του Βινίσιους στην αγωνιστική δράση. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο περιμένουν πολλά οι «ερυθρόλευκοι» και στο ντεμπούτο του άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις, αφού χωρίς υπερβολή ήταν ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με την επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X