ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να δείξει…συνέπεια

Δύσκολη αποστολή, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες θέλει να δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα η Νέα Σαλαμίνα. Βέβαια το έργο της μέσα στη Λεμεσό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού ο Απόλλωνας έχει αρχίσει να παίρνει στροφές.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ποντάρει στην ποιότητα της και βέβαια τη νοοτροπία που έχει κτίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό αγωνιζόμενη με αντίπαλους που πρωταγωνιστούν.

Είναι αναμενόμενο ότι o Σάββας Πουρσαιτιδης θα κλείσει τους χώρους προς τηn εστία του Κίσσα και θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στον αντίπαλο χρησιμοποιώντας το ισχυρό της όπλο που λέγεται ταχύτητα στην αντεπίθεση. Αυτό το πλάνο ο Ελλαδίτης το έχει κάνει και με αντίπαλους κατώτερης δυναμικότητας. Οπότε οι πιθανότητες να μην το κάνει σήμερα ανάγονται σχεδόν στη σφαίρα του αδυνάτου.

Ο Ελλαδίτης προπονητής λοιπόν, μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ, δεν φαίνεται να προτίθεται να κάνει αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι στο Τσίρειο.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Κίσσας, στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια, στο κέντρο της άμυνας οι Τσαμπούρης , Χριστοφόρου, Λαμπόν, στα χαφ οι Κωστή, Νουρ μπροστά, αριστερά ο Σιμπσον , δεξιά ο Ελουντού και στην κορυφή ο Κίνγκσλι.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο «κιτρινισμένος» Μαριάνοβιτς και ο Μαουρίσιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση