ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Τα πιο ακριβά περιουσιακά της στοιχεία

Ποντάρουν πολλά σε αυτούς οι «ερυθρόλευκοι»

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, με τον Καρλίτος να ακολουθεί τους Τσίκο και Σεργίου, παίρνοντας και αυτός κλήση από την Εθνική του ομάδα. Ο εξελίξιμος χαφ θα δώσει το παρών του στο επόμενο ματς της Εθνικής Ανγκόλας, συνοδεύοντας ουσιαστικά τον συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει το γεγονός πως με τα υπάρχοντα δεδομένα οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας τους. Ξεκαθαρίζεται πως στο στρατόπεδο του προσφυγικού σωματείου δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να πουλήσουν, ωστόσο αν προκύψει ενδιαφερόμενος για κάποιον απ’ αυτούς… θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη!

Κι οι τρεις τους είχαν «γεμάτη» χρονιά, βοηθώντας στα μέγιστα το σύλλογο της Αμμοχώστου και αφήνοντας παράλληλα άριστες εντυπώσεις. Επιπρόσθετα βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή ηλικία (22 ο Σεργίου, 24 οι Τσίκο και Καρλίτος), έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2026, κι ενώ η κλήση για την Εθνική τους ομάδα ήρθε ως το κερασάκι στην τούρτα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αγοραστική τους αξία!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η σεζόν 2022-2023 είχε θετικό αντίκτυπο στην καριέρα των εν λόγω ποδοσφαιριστών που είναι φυσιολογικό να μην περνάνε απαρατήρητοι. Εκείνο ωστόσο που ισχύει στην περίπτωση τους είναι ότι άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα επιθημούν την παραμονή τους κι ότι απ' τη στιγμή που ανανέωσαν για άλλα τρία χρόνια... οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε μια πιθανή αποχώρηση τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση