ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Σαφής ο στόχος

Με γνώση και πίστη στις δυνάμεις της αντιμετωπίζει την Πάφος FC θέλοντας νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η άνοδος της Νέας Σαλαμίνας αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο και κεφαλαιοποιείται στο βαθμολογικό πίνακα. Εφθασε τους 21 βαθμούς και ανήλθε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Είναι σαφές ότι από την έλευση του Σάββα Δαμιανού και μετά, βρήκε ταυτότητα και παλεύει με αξιώσεις όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Τέσσερα ματς αήττητη μετρά η Νέα Σαλαμίνα, αφού μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) κέρδισε τρις (Ένωση , Δόξα και Ερμή). Υποδέχεται σήμερα(8μμ) την Πάφος FC σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο ξεκάθαρο Να κερδίσει να φθάσει ψηλότερα. και να βρεθεί σε θέση βολής από την έκτη θέση. Βέβαια οι ρεαλιστικά σκεφτόμενοι Σαλαμιναίοι βλέπουν πρωτίστως τη νίκη ως βήμα απομάκρυνσης από το χώρο που εγκυμονεί …περιπέτειες και δευτερευόντως βλέπουν εξάδα.

Και τα τέσσερα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, (Καμισοκό, Ντουβεντρού, Μουστιβάρ και Τσουκαλάς), βρίσκονται στην αποστολή

Η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε χθες με τον Σάββα Δαμιανού να ετοιμάζει τα σχέδια του για το σχήμα που θα παρατάξει.

Και τα τέσσερα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, (Καμισοκό, Ντουβεντρού, Μουστιβάρ και Τσουκαλάς), βρίσκονται στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα: Ο Βεσελόφσκι στο τέρμα, μπροστά του από δεξιά προς αριστερά οι Νικολάου, Χριστοφόρου, Καμισοκό, Σεργίου, στα χαφ Κονφέ, Σανκό, Τσουκαλάς και μπροστά Ντανίλο (δεξιά), Βάγκνερ (κορυφή), Οσέι (αριστερά).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση