ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Πρόβλημα ουδέν... με καραντίνα

Απαλλαγμένοι καραντίνας οι παίκτες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Πρόβλημα ουδέν». Αυτό λένε οι της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με την πληροφορία περί της πρόθεσης της Δόξας όπως προχωρήσει σε ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού αγώνα με την ομάδα τους για αντικανονική συμμετοχή των Σόνι Μουστιβάρ και Σταύρου Τσουκαλά οι οποίοι δεν μπήκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το τι μας λέχθηκε από πλευράς Νέας Σαλαμίνας,  ο Σταύρος Τσουκαλάς βρίσκεται εδώ από τις 20 Δεκεμβρίου ελθών από Ελλάδα, ενώ για τους Σόνι Μουστιβάρ και Καμισόκο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα χέρια τους ιατρικά πιστοποιητικά απαλλαγής από την καραντίνα μιας και οι δυο τους έχουν ήδη περάσει από covid λίγες μέρες πριν έρθουν στο νησί.

Ο Μαμαντού Καμισόκο δεν ήταν αποστολή αφού δεν έχει φθάσει το πιστοποιητικό εγγραφής του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει όλα τα έντυπα με τα αρνητικά τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες τόσο από τη χώρα προέλευσης τους όσο και από την Κύπρο. Με βάση το τι ισχύει από το Υπουργείο Υγείας, ποδοσφαιριστής που πέρασε τον covid και με την προϋπόθεση ότι κατέστη αρνητικός με βάση την εξέταση απαλλάσσεται από την καραντίνα.

Οι διοικούντες τη Νέα Σαλαμίνα έχουν στην κατοχή τους τα έντυπα απαλλαγής 'ολων των παικτών από την καραντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση