ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Πιεσμένη, αλλά ικανή

Συναντά σήμερα (5μμ) την Ανόρθωση εκτός έδρας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η απρόσμενη ήττα της περασμένης Δευτέρας από τη Δόξα (0-1), δυσκόλεψε την προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας για είσοδο στην εξάδα.

Μπήκε και η Πάφος FC, στο κόλπο μετά το 3-2 επί του Απόλλωνα αφού την πλησίασε στον ένα βαθμό. Έχει δε μπροστά της η ομάδα της Αμμοχώστου δύσκολο πρόγραμμα, που είναι το εξής : Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»,), ΑΕΚ (ΑΕΚ Αρένα) και Απόλλωνας («Αμμόχωστος»).

Τίθεται αντιμέτωπη με την Ανόρθωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι μεν, αλλά παιχνίδι που μπορεί μα το κερδίσει

Μένουμε στο σήμερα. Τίθεται αντιμέτωπη με την Ανόρθωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι μεν, αλλά παιχνίδι που μπορεί μα το κερδίσει. Ναι, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα στο πρωτάθλημα, μπορεί να το κάνει η Νέα Σαλαμίνα, όση δυναμική και αν αποκτά η σημερινή αντίπαλος της στο γήπεδο της.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει δείξει πως ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της αναμονής όταν πρόκειται για αντίπαλο που είναι θεωρητικά ανώτερος ή αν θέλετε, ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου. Αυτό γίνεται τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα ο Σάββας Πουρσαιτίδης είναι η εξής: Ο Κίσσας στο τέρμα, ο Σαν Ρομάν, στα δεξιά, οι Φουστάρ, Λαμπό, Χριστοφόρου, η τριάδα στην άμυνα, ο Κορέια, στα αριστερά, οι Μαριάνοβιτς, Κωστή (Νουρ) στον άξονα, στην επίθεση οι Ελουντού, Σιαθάς (Σιμπσον), στα άκρα και ο Κίνγκσλει στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X