ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Πέραν της διαιτησίας

Μια πλατύτερη αντίκρυση των πραγμάτων

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα έφυγε πικραμένη από το Τσίρειο, λόγω της ήττας, παραμένουσα χωρίς βαθμό σε δύο αγωνιστικές.

Στο ματς με την ΑΕΚ η ομάδα παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο από ότι στο ματς με την ΑΕΛ.

Το κακό ξεκίνημα και οι χαμένοι και βαθμοί είναι γεγονότα που δεν αλλάζουν.

Ανεξαρτήτως των διαιτητικών αποφάσεων για τις οποίες η ομάδα της Αμμοχώστου διαμαρτύρεται και έχει δίκιο, θα πρέπει να ειδωθεί το θέμα με πιο σφαιρικό τρόπο. Με το να πει κανείς ότι η ομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία, το πράγμα… δεν ξεμπερδεύει.

Το κακό ξεκίνημα και οι χαμένοι και βαθμοί είναι γεγονότα που δεν αλλάζουν. Όμως δεν πρέπει να πτοούνται οι Σαλαμιναίοι όχι μόνο γιατί ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά και γιατί πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας τους.

Προσδοκούν δε ότι αυτή η εκτίμηση θα μετατραπεί και σε πράξη στη συνέχεια. Η πεποίθηση που υπάρχει είναι ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές (πχ Κονφέ, Κρεάν Βαρέλα Οσέι) και μπάλα μπορούν να κρατήσουν περισσότερο από ότι μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής και καλύτερα να την κυκλοφορήσουν, αλλά και με περισσότερη ποικιλία κινήσεων.

Η καλύτερη κυκλοφορία θα καταστήσει την ομάδα πιο στιβαρή, πιο λειτουργική, θα δώσει περισσότερη σιγουριά στις κινήσεις της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά θα δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες που θα οδηγούν σε προϋποθέσεις για γκολ Υπάρχει ένας φορ (Βάγκνερ) που σε αυτά τα δυο ματς έδειξε ότι το γκολ…τόχει

Το επόμενο ματς είναι με την ΕΝΠ στο «Αμμόχωστος». Μετα από δυο κολλητές ήττες στην αρχή είναι αυτονόητος ο στόχος ποθυ περνά μέσα από την αναγκαία βελτίωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X