ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Πένθος για την απώλεια του Λευτέρη Ελευθερίου

Διετέλεσε για πολλά χρόνια φροντιστής της πρώτης ομάδας

Φτωχότερη είναι η οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας μετά την απώλεια του επί χρόνια φροντιστή της πρώτης ομάδας, Λευτέρη Ελευθερίου. Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, το προσφυγικό σωματείου εκφράζει τη θλίψη του και ενημερώνει για την ελάχιστη τιμή των μεσίστιων σημαιών για τις επόμενες 40 ημέρες.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για τον χαμό του φροντιστή για πολλά χρόνια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Λευτέρη Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αργότερα φροντιστής της Α ομάδας επί σειρά ετών.

Ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε για τα πάντα, ώστε να κυλούν οι προπονήσεις της ομάδας μας ομαλά.

Η κηδεία του αγαπημένου μας Λευτέρη θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα και ώρα 15:00 στον Ιερό ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και όσους γνώρισαν τον "Λευτέρη της Σαλαμίνας", να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, μετά από έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε όπως τα έξοδα της κηδείας να τα αναλάβει αποκλειστικά το σωματείο και οι σημαίες στα γήπεδα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 40 μέρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει στη συνέχεια και άλλους τρόπους για να τιμηθεί η μνήμη του Λευτέρη μας.

Στην κηδεία, αντί στεφάνων, παρακαλούμε να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X