ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρσαϊτίδης: «Έμειναν δύο πινελιές»

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη των ερυθρολεύκων

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη της Νέας Σαλαμίνας, στην οποία παρουσίασε τον προπονητή της, τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως και τους βασικούς της χορηγούς.  

Η εξέλιξη της εκδήλωσης όπως τη μετέφερε η ιστοσελίδα μας:

-Σάββας Πουρσαϊτίδης: «Έχει γίνει πολλή δουλειά με τη βοήθεια του Μάκη Παπαϊωάννου και έχουν μείνει δυο πινελιές. Στόχος να έχουμε μια δυνατή έδρα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα οπού υπάρχουν ομάδες με επενδυτές που τώρα μπαίνουν εξάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. 

Οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί και θα μας βοηθήσουν. Δεν ήταν οι πρώτες επιλογές γιατί οι πρώτες διάλεξαν περισσότερα χρήματα αλλά και αυτοί που βρήκαμε είναι πολύ καλοί παίκτες. Μένει ένας φορ και ένας εξτρέμ βάσει του αρχικού πλάνο. Αν είναι δυνατό θέλουμε να τους κλείσουμε σήμερα».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός πρόσθεσε ότι χαίρεται που η διοίκηση φτιάχνει το αθλητικό κέντρο στο Μενεού και που η ομάδα του θα το βρει έτοιμο όταν επιστρέψει από Βουλγαρία. Η Νέα Σαλαμίνα θα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με δυόμισι γήπεδα.

-Δημήτρη Λάζου (Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος): «Έγινε μεγάλη προσπάθεια και το ρόστερ συμπληρώθηκε στο 90 τοις εκατό. Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου».

-Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Μeridian Bet, Ζαχαρίας Γεωργίου, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την ομαδα της Αμμοχώστου, ενώ ο υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος της Cabenet, Ανδρές Παρασκευά, είπε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, η Ελλαδική Εταιρεία Vitex ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας.

-Ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Καζαμίας, ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για τη στάση και τη στήριξη τους κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στη Β ' Κατηγορία. Όσο αφορά τα εισητήρια διαρκείας πρόσθεσε ότι οι τιμές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ομάδας. Τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του στηρίζει πολλά στους χορηγούς. 

Σχεδιάγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας:

 

 - Άρχισε η εκδήλωση με την παρουσίαση των χορηγών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση