ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Παρουσίαση εμφανίσεων και διαρκείας (pics)

Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Νέας Σαλαμίνας για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας και των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στο «N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή» και σας μετέφερε όλα όσα θα λέχθηκαν:

Ο Δημήτρης Λάζος είπε ότι η χρονιά που έρχεται είναι δύσκολη: «Τα εισιτήρια διάρκειας είναι πολύ σημαντικά για τη Νέα Σαλαμίνα γιατί βασίζεται σε αυτά οικονομικά αλλά και γιατί χρειάζεται τον κόσμο στο γήπεδο».

 Ακολούθως έγινε ανάλυση των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας με τις λεπτομέρειες να αναρτώνται αργότερα στην ιστοσελίδα του σωματείου. 

Οι έχοντες εισιτήριο μπορούν να το ανανεώσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην εκδίδονται εισιτήρια στο γήπεδο.

Ξεκινά από σήμερα η προπώληση αλλά δεν υπάρχει ακόμη ακριβής αριθμός που μπορεί να διατεθεί. Αν είναι στο 30 τοις εκατό θα υπάρχουν γύρω στα 1200 εισιτήρια αριθμός μικρός για τη Νέα Σαλαμίνα.

Πέρυσι η Νέα Σαλαμίνα διέθεσε γύρω στα χίλια εισιτήρια αλλά υπήρχε το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Ο Δημήτρης Λάζος τόνισε με έμφαση το γεγονός ότι πέρυσι με τη πανδημία και τη διακοπή  κανείς δεν ζήτησε τα λεφτά του πίσω. Επίσης ανέφερε ότι οι οπαδοί ανυπομονούσαν για το πότε θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X