ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Παίρνουν σειρά οι επόμενοι

Ποιοι ενδέχεται να ακολουθήσουν τους Σεργίου, Μιγκελίτο, Τσίκο, Καρλίτος και Οφόρι

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ρίτσαρντ Οφόρι ο πέμπτος στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα. Υπενθυμίζουμε πως προηγήθηκαν τα... φιρμάνια για Μιγκελίτο, Κωνσταντίνο Σεργίου, Τσίκο και Καρλίτος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν ανανεώσει έως το 2026.

Παρότι λοιπόν το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Σάββα Πουρσαϊτίδη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν το βασικό κορμό απ’ τη φετινή πολύ καλή χρονιά.

Τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ενδέχεται να ακολουθήσουν οι Ντιέγκο Ντορεγκαράι, Σερτζ Λέουκο, Νίκο Ντάτκοβιτς και Νικόλας Μελίσσας, με τους οποίους το προσφυγικό σωματείο διατηρηθεί το δικαίωμα ανανέωσης. Όλοι τους έχουν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και από πλευράς της Βαρωσιώτικης ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη... κι ενώ όσον αφορά ζητήματα μεταγραφών πρέπει να κρατάμε πάντα μια πισινή. 

Πρόθεση για ανανέωση υπάρχει μεταξύ άλλων και με τον Ανδρέα Φράγκο, ενώ είναι και ορισμένοι οι οποίοι θα αξιολογηθούν από το νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων». Σημειώνεται ακόμη πως συζήτηση θα γίνει το επόμενο διάστημα και για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δόθηκαν ως δανεικοί.

Οριστικές εξελίξεις με τα πιο πάνω θέματα θα έχουμε το επόμενο διάστημα, ωστόσο είναι γεγονός πως ανεξαρτήτως του ποιος θα διαδεχθεί τον Ελλαδίτη τεχνικό... στη Νέα Σαλαμίνα επιθυμούν να κρατήσουν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά τη φετινή σεζόν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση