ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Οι αποχωρήσεις «δείχνουν» το πλάνο

Αφού έκλεισαν σχεδόν όλες οι εκκρεμότητες του περσινού ρόστερ… τώρα ενίσχυση στους «ερυθρόλευκους»

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς συνολικά ποδοσφαιριστές αποχώρησαν απ’ το ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω εξέλιξη δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση, καθότι οι τρεις εξ αυτών αγωνίζονταν στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικοί, ενώ οι υπόλοιποι είτε δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, είτε έφυγαν λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους.

Για διαφορετικούς λόγους λοιπόν οι Μαργκάσα, Μάντζεκ, Νικολάου, Τιάγκο, Φελίπε, Φλοριάν, Μποτεάκ, Κλίμοβιτς, Κατσικάς, Φιάκας, Άδωνη, Μαλεκκίδης και Σαλαλίχ δεν θα αγωνίζονται στην ομάδα της Αμμοχώστου τη νέα σεζόν. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αποτελούν ήδη παρελθόν και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα.

Ταυτόχρονα, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ήδη ανανέωσαν οι Μελισσάς, Κίσσας, Σεργίου, Λέουκο, Ντιακιτέ, Οφόρι, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Τσίκο, Κουμουρής και Ντορεγκαράι, ενώ συμβόλαιο έχουν επίσης οι νεαροί Καλανίδης, Βίκτωρος και Σίλβα. Από τους παίκτες του περσινού ρόστερ έμεινε να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Ντάτκοβιτς και Φράγκου, με το προσφυγικό σωματείο να επιθυμεί την παραμονή των δύο παικτών, ενώ θα αξιολογηθούν εκ νέου όσοι δόθηκαν ως δανεικοί πέρσι.

Με αυτά τα δεδομένα, κι αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή (μεταγραφική περίοδο διανύουμε άλλωστε), βασική προτεραιότητα των υπεύθυνων του προγραμματισμού φαίνεται να αποτελεί η απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ που θα πλαισιώνει τον Οφόρι, αμυντικού μέσου, οργανωτικού μέσου, εξτρέμ και επιθετικού.

Σε ορισμένες θέσεις ενδέχεται να γίνουν πάνω από μία προσθήκες (π.χ. στόπερ και άξονα), ωστόσο εκείνο που αξίζει να κρατήσουμε είναι πως με το καλημέρα της μεταγραφικής περιόδου η Νέα Σαλαμίνα έχει κλείσει σχεδόν όλες τις εκκρεμότητες που αφορούσαν το ρόστερ της περσινής σεζόν και πλέον παρουσιάζεται έτοιμη όπως αρχίσει να καλύπτει τα κενά που προκύπτουν.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση