ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ο Κωστής που δεν έγινε…Κουρέας

Έμεινε στην ομάδα της Αμμοχώστου και δεν ακολούθησε –για την ώρα- τα βήματα του βετεράνου διεθνούς σέντερ μπακ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Την πρόταση του Ολυμπιακού για απόκτηση τον Ιωάννη Κωστή απέρριψε χθες μετά τη συνεδρία το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας.

Ναι μεν είχαν περάσει αρκετές μέρες από τότε που εμφανίστηκε η είδηση περί της συμφωνίας των δυο αλλά περίμενα, όπως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου ότι το θέμα θα τέλειωνε αισίως.

Με βάση τις πληροφορίες που πήραμε η βασική διαφορά μεταξύ των… παρά λίγο αντισυμβαλλομένων ήταν στο ποσό που θα λάμβανε η Νέα Σαλαμίνα για τις ενδεχόμενες συμμετοχές του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πειραιά . Θυμίζουμε ότι έγινε αναφορά για μισό εκατομμύριο περίπου ευρώ ως προσφορά του Ολυμπιακού για τον παίκτη χωρίς αυτό να διαψευσθεί από τη Νέα Σαλαμίνα. Και τα μισά να ήταν –λέω τώρα- πολύ καλή ήταν η πρόταση για ένα πολύ ταλαντούχο και υποσχόμενο μεν νεανία και βέβαια διεθνή, αλλά βασικό στην ομάδα μόλις από πέρυσι. Άρα το backround του αυτή τη στιγμή  δεν ανήκει στην κατηγορία των… βαρέων βαρών.

Το πώς σκέφτηκαν οι διοικούντες της Νέας Σαλαμίνας δεν μπορώ να γνωρίζω. Όμως με την ομόφωνη απόφαση τους - πιστεύω ότι- στέρησαν μια μεγάλη ευκαιρία στο μικρό άνκαι είπαν πολλάκις ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο σε κανένα νέο ποδοσφαιριστή όταν πρόκειται για το μέλλον του και έχασαν επίσης μια ευκαιρία να αυξήσουν τις μετοχές τους ως σωματείο να «κτίσουν» δηλαδή ένα καλύτερο image …στέλνοντας παίκτη εκτός συνόρων και δη στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πάντως αυτό έγινε άλλη μια φορά. Στο μακρινό 1970 που η ομάδα του Πειραιά πήρε τον Κυριάκο Κουρέα που αγωνίστηκε και διέπρεψε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Για την ακρίβεια να σημειώσουμε ότι ο Κυριάκος Κουρέας πριν πάει στον Ολυμπιακό είχε βρεθεί στις ΗΠΑ για ένα τρίμηνο και συγκεκριμένα στον Ελληνοαμερικανικό σύλλογο Άτλαντα Νέας Υόρκης. Επίσης παρά λίγο να πάει και ο πρώην τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας Βαρνάβας Χριστοφή –επί εποχής Γουλανδρή- αλλά τελικά δεν έγινε η μετεγγραφή με το Βαρνάβα να αρκείται μόνο στις προπονήσεις και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σεβαστή η απόφαση του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας, αλλά το αν θα λειτουργήσει θετικά για τη Νέα Σαλαμίνα και το μικρό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<