ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ο «Γαύρος» για το τι «έπαιξε» με Ιωάννη Κωστή

Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός έκανε πίσω

Την πλευρά, μέσα από το ρεπορτάζ, του Ολυμπιακού Πειραιώς για το ναυάγιο της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα καταγράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Γάυρος». Γνωστή για τις καλές σχέσεις της με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αναφέρεται σε προσωπικές επιδιώξεις στελέχους του Δ.Σ. του συλλόγου της Αμμοχώστου που έκαναν τους Πειραιώτες να κάνουν πίσω.

Δείτε το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, προκειμένου να κάνει δικό του τον Γιάννη Κωστή.

Ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία πριν από μερικές ημέρες έμοιαζε «τελειωμένη», οι οποίοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για την απόκτηση του διεθνούς νεαρού μέσου.

Ο λόγος ήταν οι προσωπικές επιδιώξεις του αντιπροέδρου της κυπριακής ομάδας, οι οποίες οδήγησαν τελικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σταματήσουν τις επαφές τους για τη μεταγραφή του παίκτη.

Οι Πειραιώτες είχαν δείξει ό,τι ήθελαν να φέρουν στο Λιμάνι τον 19χρονο, φέρεται να είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη, ωστόσο, έτσι, με τις απαιτήσεις του αντιπροέδρου της Σαλαμίνας, οι οποίες δεν είχαν βάση, αλλά επέκειντο σε προσωπικές του επιδιώξεις, δεν θα μπορούσε να επέλθει οριστική συμφωνία.

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις, αποφάσισαν ότι θα ήταν προτιμότερο να μην προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία οδηγήθηκε με αυτό τον τρόπο σε «ναυάγιο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<