ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με Ολυμπιακό

Είπαν όχι για την μεταγραφή του Κωστή

Την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ιωάννη Κωστή εξέτασε μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας σε συνεδρία του το απόγευμα της Τρίτης(3/9) και αποφάσισε όπως την απορρίψει.

Τις τελευταίες βδομάδες οι δυο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία και δημιουργήθηκε η εντύπωση πως έμειναν τα τυπικά για να υπάρξουν ανακοινώσεις όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Νέα Σαλαμίνα: Στασιμότητα στο θέμα Κωστή

Υπήρχαν σημεία διαφωνίας η οποία δεν κατέστη εφικτό να γεφυρωθεί και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής παραμένει με το 100% των δικαιωμάτων του στο σύλλογο της Αμμοχώστου. Ούτως ή άλλως, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ήταν δεδομένο πως αυτό θα συνέβαινε αφού ήταν ανάμεσα στους όρους για την όποια συμφωνία.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ο Ολυμπιακός απέστειλε γραπτώς ένα συμβόλαιο, στο οποίο κάποιες διατάξεις διέφεραν από τα όσα συμφωνήθηκαν προφορικά ανάμεσα στα δυο μέρη. Επίσης μπήκαν και νέα πράγματα, που δεν είχαν συμφωνηθεί στις επαφές που προηγήθηκαν, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας. Έγινε προσπάθεια για νέες επαφές από πλευράς του συλλόγου της Αμμοχώστου, αλλά η προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτου, η τελική πρόταση τέθηκε ενώπιον του Δ.Σ. και απορρίφθηκε ομόφωνα.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X