ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Να στείλει ηχηρό μήνυμα

Η πιθανή ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Παιχνίδι πολύ σημαντικό όσον αφορά τις πιθανότητες της για είσοδο της στην εξάδα δίνει απόψε (12/01) η Νέα Σαλαμίνα, που αναμετράται στο «Αμμόχωστος» με την ΑΕΚ. Μπορεί από επίσημα χείλη να μην βγαίνει προς τα έξω η μεγάλη θέληση για ένα πλασάρισμα στο πρώτο γκρουπ, όμως οι εμφανίσεις της ομάδας, όπως και ορισμένες δηλώσεις παικτών (βλέπε Ντουρμισάι και Φράγκο) δείχνουν πως δεδομένα η προσπάθεια είναι εκεί.

Αναφορικά τώρα με το αγωνιστικό, αμφίβολοι ως χθες (11/01) δίνονταν οι Λέουκο, Σεργίου και Νάρσινγκ, την ίδια ώρα που δεν προλαβαίνουν οι Σελέα και Οφόρι. Με αυτά τα δεδομένα, η αλήθεια είναι κάπως δύσκολο να προβλέψουμε την ενδεκάδα του Χριστοδούλου Χριστοδούλου, ωστόσο μεταξύ άλλων σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Ντατκοβιτς – Ντιακιτέ στα στόπερ, όπως βεβαίως και του Μελίσσα κάτω από το τέρμα.

Για τα άκρα της άμυνας, σε περίπτωση που προλάβουν οι Σεργίου και Λέουκο θα πάρουν φανέλα βασικού. Αλλιώς, τον πρώτο λόγο για την αριστερή πλευρά έχει ο Κονατέ κι ενώ αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το ποιος θα επιλεγεί για δεξιά, αφού δεν υπάρχει άλλη καθαρόαιμη επιλογή!

Στα χαφ, τον πρώτο λόγο έχει ο Μπεχαράνο, με τον Φράγκο να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση ενός εκ των Καρλίτος και Μιγκελίτο. Στο αριστερό φτερό εκτός απροόπτου θα παραμείνει ο Φερνάτες, με τον Παπαγεωργίου να έχει προβάδισμα για δεξιά, αν οριστικά ο Νάρσινγκ μείνει εκτός. Από εκεί και πέρα, μεγάλη εντύπωση θα προκαλέσει αν ο Ντουρμισάι δεν πάρει φανέλα βασικού.

Εννοείται πάντως πως δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης από τον Κύπριο τεχνικό, κάτι που έκανε άλλωστε και σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση