ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Να γυρίσει το κουπί

Θέλει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με προβλήματα θα παραταχθεί με βάση τις ενδείξεις η Νέα Σαλαμίνα στο σημερινό (7μμ) ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της -εκτός είναι ο Φουσταρ, μέσα είναι ο Ελουντου αλλά είναι δύσκολο να αρχίσει το ματς – αλά προσδοκεί στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ενδεχόμενη νίκη, πέραν των τριών πρώτων βαθμών θα φέρει και την απόλυτη ηρεμία στην ομάδα γιατί οι δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες όσο και αν η απόδοση της ομάδας δεν ήταν άσχημη δεν αποτελούν ευχάριστο γεγονός.

Η συλλογική άποψη που υπάρχει είναι ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν αντιπροσωπεύονται με τις δυο ήττες

Ο κόσμος της ομάδας θα δώσει ξανά το παρόν του για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια. Η συλλογική άποψη που υπάρχει είναι ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν αντιπροσωπεύονται με τις δυο ήττες, ότι το κουπί θα γυρίσει και η Νέα Σαλαμίνα θα κατευθυνθεί στη πορεία των δυνατοτήτων της

 Ως πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης στο σημερινό σημαντικό με βάση τη διαμορφωθείσα κατάσταση ματς φέρεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βεσελόφσκι, στα δεξιά ο Τσαμπούρης, (Ρομάν) στα αριστερά ο Κορέια, στην άμυνα οι Ντελγκαδο Λαμπότ, Χριστοφόρου, στα χαφ οι Μαριάνοβιτς, Κωστή, δεξιά στην επίθεση ο ο Ντιστέλ αριστερά ο Σίμπσον και στην κορυφή ο Κινγκ.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X