ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Να εκδώσει εισιτήριο

Συναντά (17.00) την Ανόρθωση και προσβλέπει στην πρόκριση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με πλώρη τα ημιτελικά παρατάσσεται σήμερα (17:00) στο γήπεδο της η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζουσα την Ανόρθωση.

Φέρει βέβαια ως πλεονέκτημα το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά αυτό το γεγονός δεν τίθεται ως εχέγγυο πρόκρισης.

Φέρει βέβαια ως πλεονέκτημα το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά αυτό το γεγονός δεν τίθεται ως εχέγγυο πρόκρισης

Εχέγγυα πρόκρισης είναι… άλλα πράγματα. Είναι η απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι , η υπομονή, το καθαρό μυαλό και φυσικά η κατάθεση της ποιότητας της ομάδας στο γήπεδο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που βλέπει αυτό τον μας ως το μέσο όχι μόνο να περάσει στην τετράδα αλλά για να ανανήψει από το πρόσφατο βαρύτατο 0-5 και τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις.

Απών είναι ο τραυματίας Ιβάν Φουστάρ. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού και έχουν ως στόχο αυτό που αναφέραμε πιο πάνω

Πιθανή ενδεκάδα: Κίσσας, κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λαμπότ, Χριστοφόρου, Ροντρίγκεζ, στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια εσωτερικοί χαφ οι Μαριάνοβιτς, Κωστή στην επίθεση ο Τέλφερ στα δεξιά ο Κίνκγσλει στην κορυφή ο Ελουντού στα αριστερά.

Δυναμικό «παρών» αναμένεται ότι θα δώσουν σήμερα οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας που διψούν για την πρόκριση . Αυτοί τη φορά η παρουσία αναμένεται να είναι μαζικότατη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X