ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Μετά τη λαίλαπα…γολγοθάς

Επανεκκίνηση για την Βαρωσιώτικη ομάδα που βλέπει το δύσκολο πρόγραμμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Σε σημείο επανεκκίνησης τέθηκε χθες η Νέα Σαλαμίνα. Στην πρωινή προπόνηση παραβρέθηκαν για πρώτη φορά όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά τη λαίλαπα που είχε προκληθεί από το covid 19.

Στις 22 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφερόταν σε 22 κρούσματα στην ομάδα της Αμμοχώστου. «Το cluster έχει 20 άτομα», ανέφερε η σχετική ενημέρωση. ( Ο όρος cluster σημαίνει ομάδα και χρησιμοποιείται κυρίως στην ιατρική). Στην ανακοίνωση αναγραφόταν και το εξής: «Σημειώνεται ότι οι 17 είναι ποδοσφαιριστές και τα άλλα τρία άτομα είναι μέλη της ομάδας».

Η χθεσινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» σηματοδότησε την επιστροφή στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα. Επιστροφή στη καθημερινό οτητα μέσα από μια ιδιαιτερότητα, από ένα πρωτόγνωρο σκληρό βίωμα Όλοι βέβαια ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμία μονιμότητα και καμία ασφάλεια ότανο ιός κυκλοφορεί.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Πάμπος Χριστοδούλου έχει να αντιμετωπίσει πέραν του φυσιολογικού μπουρδουκλώματος της σωματικής κατάστασης των παικτών και του αγωνιστικού ρυθμού και το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα αφού μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα η Νέα Σαλαμίνα θα κληθεί να δώσει πολλά παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση μετά από την υποχρεωτική μακρά για τα δεδομένα αποχή. Εδώ θα φανεί το βάθος της ομάδας. Με την ευκαιρία, όλοι τώρα είναι σε υγιή κατάσταση πλην του Ελλαδίτη αμυντικού Θεόδωρου Μπέριου που είναι εδώ και καιρό τραυματίας.

Το πρόγραμμα που λέγαμε: Το Σάββατο (17.10.), κατά την έβδομη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα συναντά εντός έδρας την Ανόρθωση, στις 24.10 (Σαββάτο) την όγδοη αγωνιστική τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, τη Δευτέρα, 2.11 εντός έδρας τον Εθνικό Εθνικός Άχνας, για την ένατη αγωνιστική.

Τα εξ’αναβολής είναι: Με Δόξα (21.10) την 4η αγωνιστική, εκτός έδρας, με Ερμή (28.10) την πέμπτη αγωνιστική, εντός έδρας .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση